שחיה לתינוקות!

anetta

New member
שחיה לתינוקות!

שלום לכולן! עכשיו כשנהיה קצת יותר חם אני רוצה לקחת את רואי לשחיה. מישהי מכירה חוג באזור ראשון לציון? רואי בן 4 חודשים, מתי מתחילים?? תודה

מצטרפת לשאלה . אומנם אלון עוד קטן

חודשיים וחצי, אבל אני מתחילה לברר על שחיה לתינוקות , אנחנו רוצים בקייץ לקחת אותו. וגם באזור ראשון לציון.

תמרה*

New member
אני יודעת על שחיה לתינוקות

שיש מקום מומלץ במושב נופך,ליד צומת הטייסים, ואני הולכת לבדוק ביום ראשון מקום ברמת חן(ליד צומת אלוף שדה/תל השומר). דיווחים בהמשך

במושב נופך - שמעון אייל

מס' טלפון - 053-794704, 03-9332778 אנחנו שילמנו עבור 12 שיעורים - 750 ש"ח, אבל שמעתי על אנשים ששילמו פחות.. אנחנו שם כבר 1/2 שנה ומאד מרוצים

anetta

New member
בנות, אף אחת לא מכירה מקום לשחיה

בראשון לציון???

תמרה*

New member
צרפתי לך אתר של מקום בראשון

וראיתי עליו המלצה באחד הפורומים- אני לא זוכרת איפה בדיוק, אנסה לחפש לך.

מיקגאפ

New member
ממליצה על חוג לשחיית תינוקות

בבית איזי שפירא ברעננה. אנחנו התחלנו עם יובל כשהיה בן 3 חודשים בדיוק - והוא נהנה מהשהיה במים, המשחקים והשירים עם אבא ואמא וכל הגרויים מסביב. כשהתחיל החורף עם הקור וההצטננויות הקפאנו את החוג, ועכשיו כשמזג האוויר משתפר אנחנו כנראה נחדש אותו. בקבוצה של יובלי היו 6 תינוקות וכל שיעור נמשך חצי שעה. אנחנו נהננו... הטלפון בבית איזי שפירא למי שמעוניין - 7701222-09 ובאותה הזדמנות הנה כמה תמונות לדוגמא.

תמרה*

New member
אני כבר הייתי שם...

הלכתי לראות את החוגים שם ונשמע לי אחלה, א ב ל... החוגים שם הם רק בבוקר, ואני בכל זאת מחפשת עבודה ולא יכולה להתחייב לקבוצה בבוקר לשלושה חודשים. הם עומדים לפתוח עוד קבוצה בימי שישי ברבע לשתיים - אבל אני בלימודים בשישי עד שתיים אז זה בעייתי. אבל... יש בצמוד עוד מקום שנקרא עולם המים (ממש באותה הכתובת) ולהם יש חוגים גם אחה"צ, ואני מתכננת לגשת לשם היום לראות.

מתרגשת

New member
תמרה*, אני אלך לשם בהזדמנות קרובה

ולנו דוקא מתאים יום שישי בשעה זו כי אסא מסיים לעבוד באחת ואז הוא יוכל להשתתף

מצטרפת לשאלה אבל מחפשת

באזור נתניה. רשמתי את הפרטים של המקום ברעננה, אבל אם מישהי יודעת על מקום קרוב יותר אשמח לשמוע פרטים.

חמניה1

New member
מרב,

על נתניה לא שמעתי אבל שמעתי על קורס מוצלח בהוד השרון. לא הכי קרוב אבל... אני רוצה לקפוץ לבדוק.

גנדולף

New member
איזה קטע....

בדיוק התקשרתי לבריכה הטיפולית בתל השומר. לאחר בדיקות וסקרים הגעתי למסקנה שזה המקום שמתאים לנו. אשמח לקבל תגובות על המקום שירי של נועם

למעלה