שחיטה לאור היום...

שחיטה לאור היום...

שלום לכולם. אני עוסק באבטחה כבר מעל ל-13 שנה (כן 13 זו לא טעות). תמיד ידעתי שגונבים אותי, אם זה בשכר המגיע לי או בשעות שחסרות בכל חודש מחדש. באחרונה הודיע לי המעסיק שהיות והמצב קשה במשק והיות ואני ותיק בחברה אז עלי לעבור לעבוד בהיקף של חצי משרה או שהוא יפטר אותי, כמובן שסירבתי לפיטורין כי העדפתי לשמור על הוותק ובבוא היום אוכל לתבוע אותו על כל התקופה. כמו כן איני מקבל שעות נוספות גם אם עבדתי 12 שעות רצוף (והיו ימים שהייתי עובד 15 ו- 17 שעות!!!). לאור הדברים הנ"ל ובעקבות כל הדברים שגיליתי שמגיעים לי ולא הייתי מודע להם. רציתי לדעת מה דעתכם? האם יש סיכוי לתביעה גדולה של כמה עשרות אלפי ש"ח? אשמח לשמוע תגובות.

avi1976

New member
יש לך סיכויים מעבר למה שאתה חושב...

קודם כל בן כמה אתה? מכיוון שאם מפטרים בגיל מסויים אז אתה יכול לתבוע על אפליה עקב גיל ולהגיע לסכום של כמאה אלף שקל רק על כך - עקב הרצון לפטר אותך ולא להוציא אותך לפנסיה!!! בלי קשר יש הרבה מאוד דברים שסביר להניח שלא קיבלת במהלך העבודה שלך ולכן האפשרות היא שתקבל בסיום התביעה מספר של מאות אלפי שקלים על כל שנות עבודותיך - למרות שיש התיישנות על חלק מהדברים עקב השנים שעברו... ולבסוף האם אתה עובד במקום עבודה קבוע? והסיבה לכך היא שבית הדין לעבודה יכול להעביר אותך להיות עובד קבוע של מקום העבודה ולא של חברת האבטחה וכתוצאה מכך תקבל קביעות, תנאייך ומשכורתך ישתפרו וכך גם פיצויי הפיטורין או הפנסיה אם יוחלט על כך שתסיים!!! אני מציע לך להתחיל את התביעה תוך כדי עבודה... ארגון מאבטחי ישראל לקידום ולהגנה על מאבטחים ושומרים בישראל

Raytlin

New member
מאחל לך בהצלחה!!!

צריך לתבוע את כל המדינה הזאת!!!!

intengo

New member
הבהרה קטנה

ההתיישנות בדיני העבודה- 3 שנים. כלומר: תוכל לתבוע על כל הלנות השכר שארעו לך בשלוש השנים האחרונות.

בקשר לגיל...

שלום. אני כיום בן 33 ומתעתד לעזוב את העבודה בסוף השנה כשאסיים ללמוד. תודה על התגובה. אשמח אם תוכל ליצור עימי קשר בדוא"ל [email protected] תודה, בועז.

למעלה