שחייה לילית

adii123

New member
שחייה לילית

אתמול הייתי בבריכה ביחד עם 2 חברות שלי וכמו תמיד התחלתי לעשות בריכות (כלומר הלוך חזור) שחייה בסגנון חזה כדי לשפר את הכושר.. אבל מה שהכי היה מעצבן זה שכל דקה אנשים היו באמצע והפריעו לי לשחות. היו מסלולים לשחייה אבל הם פשוט היו באמצע ולא היה מסלול ריק. מילא שיהיו 2-3 אנשים אבל הם סתם נתקעו לי באמצע ולא שחו בכלל... כל כך מעצבן.. קרה לכן פעם? דרך אגב, מישהי פה מכירה את הבריכה של בית הלוחם בת"א?

zzebra

New member
בדרך כלל יש מסלולים לפי מהירות

אני שוחה באונ' ויש מסלול לילדים ומשחקים וחוץ ממנו יש מסלולים לפי מהירות מהמהיר לאיטי.. כל פעם לפני שאני מתחילה אני עומדת על שפת הבריכה ומסתכלת על הקצב בכל מסלול ואם יש מישהו מעצבן באמצע ששוחה לאט וכולם צריכים לעקוף אותו. ואז נכנסת למסלול שנראה לי הכי מתאים לאימון שלי באותו היום. נסי לברר עם המציל האם יש מסלולי שחיה ואם כן- שיבקש מהחבר'ה שעומדם שיזוזו...

susieada

New member
קצב שחייה

In addition to what Karen wrote about there usually being lanes for different speed of swimming, and tehn choosing where to swim according to your imun, if people are standing and blocking a lane, in the middle, or even at the end, it's certainly possible to politely ask them to move, or if they don't, to ask the lifeguard to speak to them. Most people, when approached with a smile,
, will move. Kol Hakavod on your swim imun! Susie

למעלה