שחייה עם בגדים

rpg106

New member
שלום וגמר חתימה טובה. ג + 1 מהצפון. מזה עשנה יש לי חבר... עובדת במוקד טלפוני... עם חלומות להדריך במקום לענות לשיחות.
חלמתי שהגעתי עם הבן שלי לבריכה, אבל מכיוון שהשעה הייתה מאוחרת, לא יכולנו להיכנס ולשחות. אני זוכרת שקצת טבלתי ונאלצנו לצאת. מאוחר יותר באותו חלום, כן הגעתי בשעה שניתן היה לשחות. נכנסתי עם הבגדים (אני זוכרת שהחולצה הייתה בצבע סגול). הרגשתי נוח עם הסיטואציה, עד שקלטתי שנכנסתי גם עם הנעליים לבריכה... זה הטריד אותי יותר מהרעיון שאני עם בגדים בתוך הבריכה, כי תהיתי מה אעשה עם נעליים רטובות (נעליים דמויי סירה, בעלי עקב קצת גבוה, אך שטוח). אשמח לקרוא את התייחסותכם לחלומי. תודה מראד

אלישבע777

Well-known member
שלום מראד,

החלום שלך הוא בעצם שני חלומות על אותו נושא – שחיה לא נוחה בבריכה.

בחלק הראשון הקצר, את מגיעה עם בנך, אבל באיחור ולכן רק את טובלת ויוצאת. הבן אפילו לא נכנס למים. בחלק הזה, אין רגשות אבל ניתן לחוש שהשחייה הזאת לא היתה נוחה, אולי לחוצה, אולי מאכזבת. לאיחור – יש מחיר. בחיים יש לך חלומות להדריך מוקדנים ולא להיות מוקדנית בעצמך – והחלום הזה אומר לך – לכי (לקורס הדרכה?) היכנסי למים העמוקים ותשחי! אל תאחרי, כי אם תאחרי לא תשלימי את המשימה שהצבת לעצמך. ומה אומר מוטיב הבן בחלום? הבן מסמל את האחריות שלך כאם יחידנית לפרנס אותו וגם – הוא אינו תרוץ לאיחור שלך. הוא בא איתך. הוא לא יפריע לך להגשים את שאיפותייך. הוא מסתדר היטב כשאת טובלת במים והוא יודע שאת תצאי מהם בזמן.

פרוש שני – הבן שלך לא מפריע לך בזוגיות עם החבר. הוא חלק ממך ואת יכולה לקחת אותו לכל מקום ולבלות היכן שאת רוצה והוא גם מסתדר עם זה. הוא נוכח בחלום, אבל אין לו סצנה פרט להגעה איתו לבריכה וחזרה הביתה.

פרוש שלישי - יתכן שהחלום רומז שאם תרצי למסד את הקשר עם החבר, הוא צריך לדעת שהילד איתך והוא חלק בלתי נפרד מהקשר שלכם. הבריכה יכולה לסמל את הזוגיות שלך והטבילה הקצרה יכולה לסמל שאם הנישואין שלך (או המגורים המשותפים), יאחרו להגיע – את לוקחת את הבן ועוזבת את הקשר הזה.

יתכן שכל הפרושים הנ"ל הם מתאימים (!) ויתכן שרק אחד או שנים מהם מתאימים או אף אחד. במשוב שלך תכתבי לי לאיזה פרוש התחברת. לחלומות אין תמיד פרוש אחד, ואפשר לבחור הכל או חלק.

החלק השני - הוא חלום באותו נושא אבל שונה. את מגיעה בזמן לבריכה (לשחייה כיפית!) הפעם לבד. אבל... לא לבשת בגד ים... נכנסת בבגדים , חולצה סגולה... אבל גרוע מזה – נכנסת לבריכה בנעלי סירה בעלות עקב. השחייה במצב הזה היא ממש לא נעימה, אבל מה שמטריד אותך זה ... העתיד. איך תצאי מהבריכה בנעלי עקב רטובות?!

החלק הזה של החלום מראה שמשהו בחייך לא מתנהל נכון, לא מתאים וגם מטריד. את לובשת בגדים שאמורים להגן עליך (או להוסיף לך נוי ויופי )ביבשה, אבל במים הבגדים המגנים והיפים ( חולצה סגולה, נעלי עקב אופנתיות) - מפריעים. יתכן שאת עסוקה יותר מדי בחשבון נפש פנימי, בהתלבטויות ובהסתרות שלהם. את מסתירה את הלבטים שלך, את הרגשות שלך (?) את הבעיות שלך - בשכבת בגדים ונעלים וזה מצליח, אבל ברגע האמת כשאת צריכה להיכנס למים ולשחות (לבצע את משימתך) – כל שכבת ההגנה הזאת.... מפריעה מאד. יתכן שאינך בטוחה בקשר הזוגי שלך. ביבשה כלומר מחוץ למים – את מצליחה להסתדר (להסתיר את הבעיות או הספקות) , אבל בקשר האינטימי - שם צריך להסיר בגדים ולשחות, - את שוחה לבד בלבוש מלא, שאינו עוזר לך ואף מפריע ויפריע גם כשתצאי מהמים!

פרוש שני – את רוצה להגשים את חלומותייך המקצועיים ולשם כך צריך לשחות במים. צריך אומץ להיחשף ולהיראות. צריך להבליט את עצמך כפי שאת באמת, ללא "הסתרה של בגדים". אולי החלום מרמז על פחד קהל, על חשש מזה שאנשים יסתכלו , יכירו אותך ומה הם יחשבו. את רוצה להיראות טוב בעיני אחרים והבגדים שלך האופנתיים ממלאים את תפקידם ,הבגדים הנאים מקנים לך ביטחון עצמי במראה שלך , אבל בבריכה צריך להוריד אותם... לא אצלך... אפילו לבריכה את נכנסת בלבוש מלא. אפילו בבריכה אינך מוכנה להיראות בבגד ים. האם את רוצה להסתיר את חוסר הביטחון שלך (או דברים אחרים, אולי סודות) – אבל ההסתרה הזאת או בניסוח אחר – הביישנות שלך, היא המכשול שלך! אי אפשר להגשים חלומות ללא חשיפה לעיניים זרות. בחלום את לבד. איש לא מסתכל ואכן החלום אומר לך – שאין בעיה להיחשף קצת לזולת, ממילא אף אחד אינו רואה ולא שם לב. אבל אם לא תציגי את עצמך כפי שאת באמת ( בביטחון) אז כן עלולה להיות בעיה. את תצאי מהמים רטובה וזה יהיה מאוד לא נוח. אולי יש סכנה שתעזבי את חלומותייך המקצועיים בגלל זה. אם את רוצה לעסוק בהדרכת אנשים – עליך להיות יותר פתוחה, פחות סגורה, פחות ביישנית. ככה תשחי (בחומר, בהדרכה, בקורס ) בחופשיות ובהנאה, השחיה תהיה כיפית ולא מעיקה כמו בחלום! את תבני את העתיד ולא תחששי ממנו.

יש כאן שני פרושים שונים. אשמח לדעת מה מהם הכי מתאים לך או אולי שניהם. אם אף אחד לא מתאים, אולי עכשיו תוכלי לחשוב על פרוש אחד שיתאים לך ואשמח אם תשתפי אותנו בפורום.

כל טוב ובהצלחה בהגשמת כל החלומות הטובים!

rpg106

New member
היי אלישבע.
המון תודה על התשובה הנרחבת שלך.
לשאלתך, אני אכן הרבה יותר מתחברת לפירוש של הצורך להיפתח ולהעז כדי להגשים את החלום שלי - להדריך ולא לענות לשיחות. תודה על זריקת האומץ. תבורכי❤

אלישבע777

Well-known member
היי אלישבע.
המון תודה על התשובה הנרחבת שלך.
לשאלתך, אני אכן הרבה יותר מתחברת לפירוש של הצורך להיפתח ולהעז כדי להגשים את החלום שלי - להדריך ולא לענות לשיחות. תודה על זריקת האומץ. תבורכי❤
תודה מראד על תגובתך ועל המחמאות. אני ממליצה לך להדפיס את החלום ואת הפרוש ולפעול להגשמת החלומות!

למעלה