שחייה

Master Stav

New member
שחייה

שני הגורים הגדולים סער בן ה6.5 וטאי בת ה8.5 סיימו קורס שחייה באילנות ...אצל ענת פרקש .... חייב לומר שזה מחמם את הלב לראות אותם שוחים קראול וגב חוצים את הבריכה כאילו נולדו במים וצוללים אל הרקעית להביא את השעון שלי שבדיוק נפל ...ועוד פעם ועוד פעם ... הרבה זמן בריכה נישרף בעונגכ אמיתי של צחוקים .... מה אצלכם ?

schlomitsmile

Member
מנהל
אצלנו הבכור (בן 14 ) קיבל קורס שחייה לפני כמה שנים, כשבילה אצל סבפתא (סבא ספתא) בקייץ. שוחה היטב, אבל מתבגר שכמותו, נבוך מחשיפת גופו (הנאה) לכן לא שוחה. ה../images/Emo210.gif (בן כמעט 10) פחד מאד ממיים, למרות שנמשך אליהם מאד. לפני שנתיים התחלנו הידרותרפיה. הוא עדיין לא מכניס פנים למיים, אבל נהנה מאד להכנס למיים. אולי בקייץ הבא ירצה ללמוד שחיה. הפשוש (6 וחצי) בטוח ירצה. הייתי שמחה אילו היינו מלמדים אותו, בעצמנו או בקורס, כבר השנה, אבל זה לא המקרה היחיד שהוא מקופח לדאבוני. כשיש לבנאדם שני אחים על הספקטרום האוטיסטי, ואח תינוק; או כמו שאני קוראת לזה- כשמסביב כולם עם צרכים מיוחדים וצרחות מיוחדות- יוצא לבנאדם להיות מקופח לא אחת. והפיצקי (בן שנתיים וחצי) הלוואי שנתחיל טרום שחיה בשנה הבאה.

wild sands

New member
חם אצלנו - אז הולכים לבריכה

עקב זאת שני הילדים (בת כמעט ארבע ובן שנתיים בדיוק אתמול) זוכים להרבה שעות במים. הגדולה כבר שוחה, אם כי לא ממש סגנון מהוקצע. הקטן שוחה וצולל, אבל לא ממש מצליח להציף את עצמו לבד, אז צריך לעזור לו. בקרוב נתחיל ממש ללמד את הגדולה לשחות. הסבא הוא מורה לשחיה וכבר מצפה בכליון עניים שהיא תיפול לידיו. לקטן אנחנו עדיין מרשים להנות ממה שבא לו.

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif איך חגגתם?

wild sands

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

עוגה וחגיגה בגן, ומסיבה עם מתנות אצל הסבא וסבתא. הוא לקח את זה הרבה יותר יפה מהבכורה, שביום הולדת שנתיים מיררה בבכי משך כל החגיגות ולא נרגעה עד שהחיים חזרו למסלולם. סה"כ עבר יפה. אני לא כל כך בעד לעשות חגיגות רציניות לפני גיל שלוש-ארבע. קשה להם לתפוס למה באמת אנשים מתרגשים סביבם. אבל הוא יותר אדיש, כך שכל זמן שמחייכים אליו, זה לא מפריע לו שמסתובבים סביבו ומתרגשים.

MrCheff

New member
אצלנו

אשתי והקטנטונת נסעו לסבא וסבתא לקיבוץ (בצפון) והשאירו אותי לעבוד קשה
אבל לפחות הן מבלות כל יום.. הולכות לבריכה בקיבוץ. לאט לאט הקטנטונת מתרגלת למים ואפילו נהנית מהבריכה

למעלה