שחייה

שחייה

צהריים טובים, הבת שלי בת 5 חודשים (היום
) בעלי מאוד מעוניין לקחת אותה לקורס שחייה בקיץ (תהיה בת 8-9 חודשים). האם בגיל הזה כבר ניתן לקחת? האם יש גיל מינימום? רציתי לדעת, במה השחייה תורמת להתפתחות התינוק? תודה, גלי

היי גלי

פלג אומנם בן חודשיים וחצי אבל גם אנחנו חשבנו לקחת אותו בקייץ לקורס שחייה. הקורס מומלץ מאוד החל מגיל 0!!! אל תשכחי שהם שחיינים מבטן ולידה..
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3105693,00.html אני מצרפת קובץ ובו כתבה נחמדה על שחיית פעוטות... מקווה שעזרתי והמשך יום טוב...
דרך אגב, מזל טוב

yperelmuter

New member
שחיה

שלום גלי אני הייתי ביום שישי פעם ראשונה עם הקטן בשיעור שחיה. הוא היום בן 4 חודשים, והגיל המומלץ להתחיל בו הינו 3 חודשים. ההרגשה שלי היתה שהוא לא מבין מה קורה. הוא בחן את המדריכה והסביבה כל הזמן. משיחות עם הורים בקורס נאמר לי שלוקח להם מספר שיעורים להתאקלם ולהתחיל לאהוב את זה. אני נהנתי מאוד ונראה לי שחשוב גם מה שההורה משדר לילד במים. אתם יכולים לבקש שיעור נסיון לפני שאתם נרשמים כדי לבחון האם זה מתאים לכם. לשאולת נוספות אשמח לעזור. ורד

איזה יופי!!

האמת שתיארתי לעצמי שאפשר ממש מגיל קטן.. חובה שיהיה איתו מישהו שיודע לשחות? (כי אני לא יודעת
) תודה בנות!

yperelmuter

New member
שחייה

היי גלי הבריכה ממש ממש רדודה, את נמצאת במים בכיפוך על הברכיים שלך ולכן לדעתי אין צורך לדעת לשחות. אבל למען הביטחון תבררי זאת במקום בו את מעוניינת להירשם. יום נעים. ורד

maz

New member
אנחנו התחלנו "לשחות" מגיל 3 חודשים

אנחנו כבר חודשיים שם. כמו שנאמר - בהתחלה כשהם קטנים זה מעייף אותם מאד ולא תמיד הם מחזיקים מעמד כל השעור. היום כשהוא בן 5 חודשים הוא נהנה כל השיעור, מחייך ואפילו צוחק. זה שילוב של גיל ושל הכרות עם הסביבה ועם הפעילות במים. ההורה לא צריך לדעת לשחות. המים הם מקסימום בגובה 1.20.כן צריך לדעת לשדר ביטחון.

למעלה