שחיינים?

ismeralda100

New member
שחיינים?

(כי לא מצאתי פורום שחייה....) החלטתי שאני רוצה לקנות קלקר, (בעיקר לעבוד על הרגליים). המלצות? השמצות? אשמח לקבל קישורים למוצרים נבחרים, תודה

davidlev0255

New member
תנסה בפורום של רן שילון - "סיבולת"

אתה מתכון לארוכים האלו מעין מצוף מלבני ?

ismeralda100

New member
not sure

למה הכוונה "ארוכים האלו" אבל אני רואה הרבה אנשים בבריכה שלי משתמשים בקלקרים. אני אנסה בפורום שהמלצת (ד"א זה את ולא אתה
)

YKOREN

New member
אם את מתכוונת לפולי,‏ ששמים בין הרגלים

בכל חנות של דברי ספורט תמצאי את זה. לפני שאת קונה תבקשי בבריכה לנסות ממישהו ששוחה עם זה

davidlev0255

New member
אם זה הארוך יותר

אז מניחים את כפות הידיים בעדינות עליו מתמתחים את כל הגוף ונותנים עם הרגלים את התנועה מהאגן (זה דורש קורדינציה) (ולא מהברך) - תנועת החתירה כאשר הראש מונח במצב רפוי על מים בצורה מאוזנת יש גם תרגלים יותר מתקדמים של פוינטים כאלו עם הכפות רגלים להצליף (כמו הספרינטרים)

ismeralda100

New member
כן נראה לי שמה שאני צריכה

זה בערך משהו כזה, לפי מה שניסיתי לפחות....

תקני פולי ברבאבא, צד אחד "שמן" וצד אחד "צר"..

וזה לא אמור לעלות בשום אופן יותר מ- 55 ש"ח. מוכרים בכל חנות, וגם במכון הזאוס ברמת גן.

tamark4

New member
פשוט זה טוב.

כל קלקר ב- 30 ש"ח בכל חנות ספורט יעשה את העבודה. כדי למנוע תסכול, סגנון טוב עדיף על כל גאדג'ט. תנועה מהירך, רגל רפויה אבל עם פוינט עדין והטיה של כל הרגל מהירך פנימה. להשתדל לעשות כמה שפחות קצף.

ranshe

New member
פשוט לכי ל-REI או הלוקאל ספורט שופ שלך

(אם את לא יודעת איפה יש תשאלי את סדאנפו). אין פה שום דבר מתוחכם. בהתאם לבריכה בה את שוחה ייתכן שתוכלי פשוט לקחת מהם כל פעם שאת שם.

ismeralda100

New member
תודה רבה למגיבים

ולמצרפי הקישורים. אבדוק את העניין. לילה טוב לכם!

למעלה