שחיקת סחוסים בברכיים יש רופא בקהל? מישהו מכיר את הבעיה? האם אפשר להמשיך לרכב?
F flipper New member 12/11/03 #1 שחיקת סחוסים בברכיים ../images/Emo35.gif יש רופא בקהל? מישהו מכיר את הבעיה? האם אפשר להמשיך לרכב?
T Tweenies New member 12/11/03 #2 ד"ר טיין (אני חושב רפי) נחשב לשם דבר בתחום. כדאי להתייעץ עם רופא מוסמך. ברכיים זה לא חלטורה, ובלי סחוס אפשר להגיע למצב עגום מאוד. לא כדאי לקחת סיכון שווה התייעצות עם רופא מומחה לתחום הברכיים וד"ר טיין הוא אחד כזה. רונן
ד"ר טיין (אני חושב רפי) נחשב לשם דבר בתחום. כדאי להתייעץ עם רופא מוסמך. ברכיים זה לא חלטורה, ובלי סחוס אפשר להגיע למצב עגום מאוד. לא כדאי לקחת סיכון שווה התייעצות עם רופא מומחה לתחום הברכיים וד"ר טיין הוא אחד כזה. רונן
Y yoffer New member 12/11/03 #3 Welcome to the Club!../images/Emo10.gif אני מטופל ע"י ד"ר רון ארבל, אם תרצי פרטים, שילחי מסר
G gontow New member 12/11/03 #4 בתור אחד עם ים של בעיות בברכיים, הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לרכב על אופניים. אין מה לדבר על שום דבר אחר (וזה אחרי השתלת סחוס, בין השאר)
בתור אחד עם ים של בעיות בברכיים, הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לרכב על אופניים. אין מה לדבר על שום דבר אחר (וזה אחרי השתלת סחוס, בין השאר)