שחיתויות במנג´ר!

ofer16

New member
שחיתויות במנג´ר!../images/Emo46.gif

לצערי, גיליתי שהמקרה של טו מאדיירה אינו המקרה היחיד. לפני כחצי שנה גיליתי שחקן פולני בן 21 העונה לשם MARCIN HARASIMOWICZ, הוא מהיר, חזק, גבוה, שולט בכדור, שחקן תותח. לא גיליתי עליו לאף אחד מטעמי חמדנות... בחיפושי אחר התחקירן אנטוניו לופז (טו מאדיירה) גיליתי תחקירן פולני ששמו... כן, כן MARCIN HARASIMOWICZ... אמוני במנג´ר קרס...

JRM

New member
ב-י-ז-י-ו-ן!

איזה שכונה ומה מחר? נגלה שאנדרה מיכאלקה הוא בכלל תחקירן רומני? קים קאלסטרום זה האח של התחקירן השבדי? זידאן זה אבא של התחקירן הצרפתי?! עד לאן עד לאן? אני מציע להעמיד את כל התחקירנים בפוליגרף! בושה! מכניסים את עצמם למנג´ר, ועוד עושים את עצמם תותחים! הורסים את משחק המציאות מס´ 1 בהיסטוריה!

קיר קמט

New member
השוודים אמיתיים לגמריי...

תעקבו אחריי המשחקים בשוודיה בלייב סקור, הם מבקיעים הרבה, כל אלה שידועים :) חוץ מזה ששחקנים שהיו טובים במנג´רים קודמים לרב מתגלים גם היום.... זלאטן איברהימוביץ´ וזלאטן מוסימלוביץ´ וג´ון קארו הם דוגמאות טובות..... אז היו שני מקרים. סוף העולם ? במשחק הבא תבדקו את כל השמות של התחקירנים ותראו אם תמצאו. טוב ?

ofer16

New member
זה מתחיל ככה

וממשיך הלאה... מספיק ששחקן או שניים לא אמיתיים הם הורסים את כל האמון שלי במנג´ר. נגיד שבמשחק שלי עם איפסוויץ´, וולבס קונים את חרסימוביץ´ או את טו מאדיירה, והוא מבקיע נגדי או נגד כל קבוצה אחרת, זה הורס לי את המשחק. מילא, אם הם היו אמיתיים (למרות שאני לא אוהב לספוג שערים...) אבל כאשר שחקן שלא קיים במציאות מונע ממני לעלות ליגה, זה מכעיס!

מילאן

New member
מישהו מצא נתוני גולים של ציגאלקו

במציאות? יש באמת כזה שחקן, הוא שיחק בתחילת העונה נגד פארטיזאן בלגרד, אבל לא מצאתי על נתוני הגולים שלו בעונות האחרונות. מישהו יודע אולי? או שאולי גם ציגאלקו הוא קרוב משפחה של אחד מהמתכנתים?

Michael17

New member
מה אתם כועסים??

הרי הבנאדם מבין שהוא עושה טעות לא סתם קוראים לו חרא-סימוביץ´ נכון? ;)

קיר קמט

New member
אה, אגב

היה כן מישהו שהעלה חשש שכל מיני שוודים הם לא אמיתיים - היום כבש קים קאלסטורם המצויין במנג´ר לזכות קבוצות דיורגארדנס נגד קבוצה שוודית אחרת שאני לא זוכר כרגע.

ofer16

New member
אני לא מבין מה אתם כל-כך מתלהבים

מהשוודים... הם שחקנים נורמלים לחלוטין. לעומת זאת, הפולנים...

למעלה