שחיתות במינהל התקין - עירית ראשל"צ

שחיתות במינהל התקין - עירית ראשל"צ

למה בראשון לציון לא מעבירים בנין בטאבו במשך 10-12 שנה? למה העיריה מאפשרת לבעל קרקע שקיבל את האחוזים שלו בבנין שנבנה להחזיק את הדיירים האחרים כבני ערובה? למה משרד המשפטים מאפשר לעורך דין של בעל הקרקע (שהיה) לשקר לכל שאר הדיירים, למשוך את הטיפול במשך שנים כה רבות? למה ועדות האטיקה של המשפטנים אינם מונעים מעו"ד שכזה להמשיך ולפעול? למה רשות השופטת שהחליטה ופסקה לטובת הדיירים אינה מסוגלת לאכוף את אותם החוקים שהיא כל כך מנופפת בהם? יש לי הרושם שראש העירייה וצמרתה אינם נקיים לגמרי וייתכן גם שמישהו בעיריה קיבל שוחד מספיק גדול כדי למנוע מדיירים ששילמו במיטב כספם מלרשום את הדירות על שמם ולמצוא חן ביעיני בעל הקרקע שמזמן כבר אינו כזה רק שמשפחתו ותיקה בעיר ויש לה הרבה אדמות. מי יודע את המהלכים האפלים שהוא מניע כדי לגרום עוול לשכניו. אם ראש העירייה מאיר ניצן באמת חושב שאזרחי העיר יבחרו בו - יש לו טעות גדולה. הוא חייב לפעול בתקיפות כדי לשפר את תדמיתו בעיני התושבים. הוא חייב לפעול למען התושבים ולא נגדם. הוא חייב לפעול לפי צווי בית המשפט והערכאות המשפטיות. אחרת אין לו מקום בעירנו. לאחרונה נתבקשנו להמציא תסריטים חדשים של צנרות . נמצאו חריגות בניה. מסתבר שבעל הקרקע שקיבל 4 דירות (מתוך עשר) בנה פרגולה בלתי חוקית על הגג וסירב לפרקה למרות צווי עיריה. בסיכום - שום דבר לא נעשה לטובת הדיירים, העיריה סוחבת את המקרה ואינה מגינה על הדיירים המשלמים ארנונה כל בשנים. אם הבנין לא היה תקין מדוע נתנה טופס 4 לאיכלוסו?: על כן אני אומר שיש לחקור את הנושא ולהכריח את העיריה לסיים את הטיפול.

יא

New member
העברת נכס בטאבו

שלום רב, מהמעט שפרטת בפנייתך, נראה כי הנושא סבוך ומורכב. לפיכך אני מציע לך להתאגד עם שאר דיירי הבית ולשכור שירותי ייעוץ משפטי, אשר יפעל במרץ נגד כל הנוגעים בדבר - הקבלן, עורכי דינו, העירייה ואולי אף גופים אחרים. מכל מקום - בהצלחה!! יהודה אוסטרומצקי, עו"ד

למעלה