שחיתות בפורום

Confused Youth

New member
שחיתות בפורום

לא מספיק שהפורום הזה מלא בנפט ילדים בכיתה ח´ ופריקים עכשיו השחיתות הגיעה גם לכאן כמו בכל הארץ בשלטונות במוסדות המדינה די נמאס עכשיו גם באינטרנט? אם מישהו לא הבין למה התכוונתי זה למינויו המפתיע של "קינג קזבובו" למנהל הפורום שהוא כמובן חברה לחיים של המנהלת הנודעת קטי קט עכשיו מיסז. מנהלת אל תבלבלי לי במוח שהוא נבחר מתוך רשימה לא על ידך כי מעניין מאוד מי הכניס את השם שלו לרשימה ועל מממה בדיוק זה מגיע לו? הוא מאלה שאם כבר כותבים הכי פחות בפורום אז אני לא מבין איך השם ששלו הגיע לרשימה אני מציע שבתור אקט של מחאה נפנה לפורום משוב של תפוז ונלחם עד זוב דם על כבוד הפורום אל תתנו למושחתים לנצח%$# ואם זה לא יילך נעשה הפיכה ViVa La forum$#@@@@@

LadySpeedStick

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גיל אני איתך!!! לא מתאים.. אני בטוחה שהרבה חושקים בתפקיד המהולל הזה.. למה דווקא שלומי?! אה?! כי הוא החבר שלך?! כי הוא צופה בקביעות בדרגון בול זי!? אז למה לא פוטר??.

Katy Cat

New member
אני לא מנהלת את תפוז קהילות.

מי שמנהלת את תפוז קהילות העדיפה את שלומי. זה הכל! אמרתי לכם...אם אתם רוצים, תשאלו אותה. אפילו אמרתי לה שהבחירה שלה קצת בעייתית כי כולם פה יטענו שזה פרוטקציות שלי, אז היא אמרה שהיא לא חושבת שזה בעייתי ושהבחירה שלה היא שלומי.

shalomEko

New member
אל ת%#^* ת´שכל...

היא לא התעקשה עליו.. היא יכלה לקחת את יותם או את יובל או עוד אנשים שמשתתפים פה בפורום ומנהלים פורומים אחרים בתפוז כל העניין הזה לא אמין בכלל...

Katy Cat

New member
טוב...אני לא הולכת לחזור על עצמי

מיליארד פעמים. תפנה להנהלה, תשאל, תקבל תשובה!

the Transparent

New member
רק לא מילת ה´זי´!

שיואו.. תיזהרי - רק אל תדברי על ´דרגון בול´ בזלזול! מישהו עוד עלול להתעלף פה!

king kazabubu

New member
שלום לך...

קודם כל אתה יכול להרגע. האינטרס של קטי שאני אהיה מנהל פורום נמוך מאוד והאמת די לא קיים. קטי ביקשה מנהל שיצטרף אליה. היא נתנה רשימה של חברי פורומים שהם כבר מנהלים כמוני וכמו יותם ויובל. המנהלת של הפורומים בחרה בי מתוך שיקולים שגם אני לא יודע עליהם. הודיעו לי על צירופי להנהלה היום בבוקר בשיעור מחשבים. אתה מגזים בתגובה שלך ולמען האמת אין לך שום קול בעניין. אז אני מודיע חגיגית שהודעה נוספת בנושא תמחק בלי מחשבה פעמיים.

shalomEko

New member
יופי גבר..

עכשיו אתה מנהל אז אתה יכול למחוק הודעות... ממש שימוש לטובה אתה עושה בסמכויות שלך... עכשיו יצאת גבר פעמיים..

Katy Cat

New member
שלומי צודק!

אם מר "נוער מבולבל" היה מנסח את הודעתו טוב יותר הוא לא היה זוכה לאיום למחיקת הודעה.

shalomEko

New member
לפחות מר נוער מבולבל..

מנסה להעכיר פה את האוירה... הוא מביע את דעתו ומותר לו לעשות את זה...

shalomEko

New member
חוצמזה..

אם אמרת למנהלת שזה בעיתי אם הוא יהיה מנהל אז למה בכלל הצעת את מועמדותו??

Katy Cat

New member
אמרתי שזה בעייתי מבחינתכם!!!

כי אתם תתלוננו... היא לא ראתה את זה כבעיה. לשלומי יש פורום משלו כבר מספר חודשים, הוא הוכיח את עצמו בתור מנהל טוב ומצליח! מר נוער מבולבל מעכיר את האווירה, ואם תביט טוב טוב בתקנון הפורומים תראה שזה אסור פה!

shalomEko

New member
זאת השאלה שלי..

אל תתחמקי ותעני על שאלות אחרות מסביב... אם ידעת שזה יהיה בעיתי מבחינתינו אז למה הצעת את מועמדותו?

Katy Cat

New member
כי הוא מנהל טוב!

והוא יכול לתרום הרבה לפורום הזה! ואתם, על הבעיות האישיות שלכם ועל "הקיפוח" - תתגברו!

The WizardMan

New member
יאללה שתקו כבר ...

הוא המנהל וזהו מלבד העובדה שאני מאמין לקטי שזה לא פרוטקציות מה איכפת לכם שהמנהל והמנהלת חברים ? :) גם ככה לא כזו זכות גדולה לנהל את הפורום הוא לא מקבל על זה כסף או משהו

shalomEko

New member
יווואווווווו!!!

אני לא מאמין על האטימות ועל האנוכיות שלך!!!! חסר כבד לכל המשתתפים בפורום לא מגיע לך להיות מנהלת בכלל!!!!!!!

למעלה