שחכתי את הפעולות..

שחכתי את הפעולות..

נכון בפרק שהיה "הכוח שבפנים" אז מה הוא אמר לאישה בשביל שתוריד את השעון שחכתי מה הוא אמר... ואני יודע איך זה בוצע אבל שחכתי מה האמרה.. מי יכול לעזור לי ולשחזר את זה?

kobi1298

New member
יש משהו מסריח בתרגיל הזה

לגבי האישה הראשונה שנמרוד עשה עליה את התרגיל -לפני שנמרוד שואל אותה "מה השעה?" רואים בבירור שאין לה שום שעון על היד -רגע אחרי שנמרוד שואל אותה "מה השעה?" פתאום השעון מופיע ורואים אותו חזק על יד שמאל שלה -רגע אחרי , נמרוד אומר לה "קחי את השקית" שוב השעון נעלם מהיד שלה -רגע אחרי , נמרוד אומר "כל הבקשה שלי אליך זה להכניס את שתי הידיים לתוך השקית" פתאום השעון שוב על ידה השמאלית וכמובן אחרי השקית השעון לא על היד שלה , למי שיש את הפרק מוקלט יכול לראות את זה. נמרוד זה אליך - בדר"כ אני סומך עליך אבל פה יש משהו מסריח.

BOSS77

New member
להבין איך זה עובד -

http://en.wikipedia.org/wiki/Continuity_(fiction)#Visual_errors

MasterCool

New member
זה פשוט כך

כל קוסם טוב יודע איך להוריד שעון, אז מה שלא הראו לנו זה שהוא עושה עליה תעלול או שניים ומוריד מראש כבר את השעון, שהשעון אצלו הוא אומר לך שימי את היד בשקית ובלה בלה בלה, כאילו שהיא הוריד ה את השעון לעצמה, אבל לא! הוא הוריד לה את השעון ושם בשקית... סתם גורם לכם לחשוב שיש פה איזה משהו פסיכולוגי של מילים.. תחשבו שוב..

אני חולק על דעתך...

מנסיוני כמנטליסט אני אומר שזה סוגטסית ברח,סוגסטיה בה המשתמש גורם לאיש להבריח דברים בלי תודעתו. אבל איני זוכר את סדר אמריו ואיך אמר..

למעלה