שחלות לא מתפקדות - משהי כאן סובלת מ

מצב
הנושא נעול.

רועיבת

New member

צטערת, לפני כשבועיים אובחנתי כבעלת שחלות לא מתפקדות - ומאז פחות או יותר אני מרגישה שחרב עליי עולמי. זקוקה נורא לעידוד, וחשבתי שאולי דווקא פה זה המקום... מישהי סבלה/סובלת משחלות לא מתפקדות ויכולה לנדב לי קצת אינפורמציה ממקור ראשון על התהליכים? כבר הבנתי שהפתרון להרות הוא כנראה תרומת ביציות. יש איזשהו שלב באמצע?? נסיון ל"גרות" את השחלות? משהו? המון תודה ויום טוב, רועי בת

מצטערת שלא קיבלת כאן עידוד

צטערת, לפני כשבועיים אובחנתי כבעלת שחלות לא מתפקדות - ומאז פחות או יותר אני מרגישה שחרב עליי עולמי. זקוקה נורא לעידוד, וחשבתי שאולי דווקא פה זה המקום... מישהי סבלה/סובלת משחלות לא מתפקדות ויכולה לנדב לי קצת אינפורמציה ממקור ראשון על התהליכים? כבר הבנתי שהפתרון להרות הוא כנראה תרומת ביציות. יש איזשהו שלב באמצע?? נסיון ל"גרות" את השחלות? משהו? המון תודה ויום טוב, רועי בת
מצטערת שלא קיבלת כאן עידוד
אכן חדשות קשות קיבלת ותוך זמן קצר, ואני יכולה להבין עד כמה ההתמודדות קשה ומייאשת. אני לא ממש מבינה הרבה במצבך (גם ממה שקראתי בהודעות שלך בפורומים אחרים) ואני מקווה שאת מקבלת את הטיפול והייעוץ הרפואי הטוב ביותר שיש. האם כבר קיבלת דעה שנייה? ושלישית? אני לא ממש יודעת כיצד לאמר את הדבר הבא בלי להכאיב, אבל אולי זה המקום לישירוּת|: לפעמים, אחרי שמיצינו את כל, אבל ממש כל האפשרויות האחרות שקיימיות, (ואני לא בטוחה שאת עדיין שם) צריך למצוא את הכוחות לעמוד מול עצמנו ולהחליט שמספיק לשבור את הראש בקיר. עד כמה שהוויתור גדול, עצום וכואב, תרומת ביצית היא דרך נפלאה לממש את ההורות. כמו שאמרתי, את אולי עדיין לא שם, אבל אולי כדאי להתחיל להתרגל לאט לאט לרעיון. ((((((((((((((חיבוק))))))))))))))))))

שחלה אחת לא מתפקדת.

שחלה אחת לא מתפקדת.
לי השחלה הימנית לא מתפקדת בעקבות ניתוח אמדומטריוזיס בגיל צעיר שגרם להדבקויות. לשמחתי הרבה השחלה השניה עושה את העבודה עבור שתיהן . לצערי אין בכך נחמה למקרה שלך. האם קיבלת חוות דעת נוספת מרופא אחר ???? לעיתים טוב לשמוע דעה של רופא נוסף.

רועיבת

New member
תודה לכן

שחלה אחת לא מתפקדת.
לי השחלה הימנית לא מתפקדת בעקבות ניתוח אמדומטריוזיס בגיל צעיר שגרם להדבקויות. לשמחתי הרבה השחלה השניה עושה את העבודה עבור שתיהן . לצערי אין בכך נחמה למקרה שלך. האם קיבלת חוות דעת נוספת מרופא אחר ???? לעיתים טוב לשמוע דעה של רופא נוסף.
תודה לכן
לצערי, אני לומדת לחיות עם העצבות (מתישהו זה עובר?????). עדיין לא נואשתי - ואני מקווה שדברים יסתדרו - זאת הסיבה שאני מחפשת מישהי להאחז בה - לא יכול להיות שאני היחידה בעולם, נכון????? המון תודה, וחג שמח...

ניסית לחפש פורום ספציפי בחו"ל?

תודה לכן
לצערי, אני לומדת לחיות עם העצבות (מתישהו זה עובר?????). עדיין לא נואשתי - ואני מקווה שדברים יסתדרו - זאת הסיבה שאני מחפשת מישהי להאחז בה - לא יכול להיות שאני היחידה בעולם, נכון????? המון תודה, וחג שמח...
ניסית לחפש פורום ספציפי בחו"ל?
יש באתרים שונים בחו"ל פורום כמעט לכל בעייה ומצב בתחום הפוריות ואני מאמינה שאם תחפשי, תמצאי פורום שעוסק בדיוק בתופעה שלך. ושם תוכלי ללמוד/להעיזר/להתמך וגם להרגיש שאת לא לבד. חפשי בקישורים של פורום פוריות פורומים בחו"ל. ובנוסף, הנה דף עם קישורים לכל מיני פורומים שיכול להיות נקודת התחלה לחיפוש. שיהיה בהצלחה!

naamao

New member
שחלות לא מתפקדות

שחלות לא מתפקדות
גם אני סובלת מאותה הבעייה ומה שאמרו לך זה נכון . באם מערכת הרבייה שלך ובעיקר הרחם תקינים, אין סיבה שלא תוכלי להיות אמא ולחוות הריון. זה פשוט יעלה לך כסף ויהיה כרוך בכך שילדיך לא יישאו את המטען הגנטי שלך אלא של בן זוגך בלבד. היום "שוק" הביציות בארץ אינו מתפקד , תרמו לכך שערוריות עגומות לפני כשנתיים של רופאים שעשו שימוש וסחר מכר בביציות של נשים בטיפולי הפריה ולא סיפרו להן על כך וגם בשל שר בריאות דתי. עם החלפת שר הבריאות החדש - דני נווה - מקווים שהמצב בארץ ישתנה ואז נוכל לבצע פרוצדורות של תרומת וקבלת ביציות מתורמות ישראליות. האופציות שלך כרגע הן לקבל תרומה בחו"ל וזה עניין כספי בלבד . כיוון שגם אני סובלת מאותה בעייה, הייתי שמחה אם היית אומרת בת כמה את. עדיין לא יצא לי לדבר עם אף אחת שנמצאת במצב דומה והייתי שמחה לשוחח.

מצב
הנושא נעול.
למעלה