פגיות הפלא
New member
שחלות פוליציסטיות- חשוב חשוב
פוליציסטיות
שלום לכולן
אתחיל מהסוף- אני אמא לתאומות מקסימות בנות 3
בעלת שחלות פוליציסטיות
נכנסתי להריון בעקבות הזרעה והזרקת הורמונים. ( גונל)
לפני שהתחלתי בטיפולים החלטתי לנסות דיקור סיני.. שם הוסבר לי גם על חשיבות התזונה, ניסיתי להפחית אוכל מטוגן.. מתוקים.. אבל בקטנה.
במהלךהחודשים שניסיתי להיכנס להריון ללא טיפולים המחזורים הגיעו כל חודשיים שלושה. זה היה מייאש. במהלך כל הזמן שניסיתי להיכנס להריון היה לי מאוד קל לרחם על עצמי ועל מר גורלי ״ שנדפקתי״ עם השחלות הפוליציסטיות האלה, לכן טיפולים הורמונלים נראו לי הפתרון המתאים והמהיר ביותר.
הכניסה למשבצת של ״טיפולים״ הייתה קשה עבורי מבחינה ריגשית, אבל עשיתי זאת וזה קרה יחסית מהר.
לאחר הלידה חזרתי לקחת גלולות.
לפני מספר חודשים פספסתי התחלה של חפיסה והחלטתי לבדוק איפה עומד הגוף שלי עם המחזורים. להפתעתי קיבלתי מחזור בדיוק לאחר 29 יום. ומי כמונו הפוליציסטיות יודעות שזה ארוע משמח ויוצא דופן. והנה לאחר14 יום אני מרגישה ביוץ!!!!
פעם ראשונה בחיי שהבנתי מהי תחושת הביוץ שכולן מדברות עליה,
ושוב מחזור לאחר 30 יום
ושוב תחושה של ביוץ ביום ה14
והנה הגוף שלי נורמלי!!!
ועכשיו אגלה לכן סוד קטן שהוא בעצם טיפ לכל פוליציסטית שמנסה להיכנס להריון.
לפני 7 חודשים הסתכלתי במראה והחלטתי שלא טוב לי עם המשקל שלי.
הצטרפתי לקבוצת דיאטה של חלי ממן ( לא, זו לא פרסומת!) והתחלתי לעשות הליכות 3 פעמים בשבוע. ירדתי 9.5 קילו.
יחד עם המחמאות גם הביוצים הסתדרו.
ופה חשוב לי להגיד לכל אחת ואחת-
תזונה נכונה, פעילות גופנית וירידה במשקל בהחלט מסייעים לשפר את השלכות השחלות הפוליציסטיות!
אז לפני שאתן ממהרות להורמונים תנו צ׳אנס לנושא הזה, לי לא הייתה סבלנות.. בהצלחה!!
פוליציסטיות
שלום לכולן
אתחיל מהסוף- אני אמא לתאומות מקסימות בנות 3
בעלת שחלות פוליציסטיות
נכנסתי להריון בעקבות הזרעה והזרקת הורמונים. ( גונל)
לפני שהתחלתי בטיפולים החלטתי לנסות דיקור סיני.. שם הוסבר לי גם על חשיבות התזונה, ניסיתי להפחית אוכל מטוגן.. מתוקים.. אבל בקטנה.
במהלךהחודשים שניסיתי להיכנס להריון ללא טיפולים המחזורים הגיעו כל חודשיים שלושה. זה היה מייאש. במהלך כל הזמן שניסיתי להיכנס להריון היה לי מאוד קל לרחם על עצמי ועל מר גורלי ״ שנדפקתי״ עם השחלות הפוליציסטיות האלה, לכן טיפולים הורמונלים נראו לי הפתרון המתאים והמהיר ביותר.
הכניסה למשבצת של ״טיפולים״ הייתה קשה עבורי מבחינה ריגשית, אבל עשיתי זאת וזה קרה יחסית מהר.
לאחר הלידה חזרתי לקחת גלולות.
לפני מספר חודשים פספסתי התחלה של חפיסה והחלטתי לבדוק איפה עומד הגוף שלי עם המחזורים. להפתעתי קיבלתי מחזור בדיוק לאחר 29 יום. ומי כמונו הפוליציסטיות יודעות שזה ארוע משמח ויוצא דופן. והנה לאחר14 יום אני מרגישה ביוץ!!!!
פעם ראשונה בחיי שהבנתי מהי תחושת הביוץ שכולן מדברות עליה,
ושוב מחזור לאחר 30 יום
ושוב תחושה של ביוץ ביום ה14
והנה הגוף שלי נורמלי!!!
ועכשיו אגלה לכן סוד קטן שהוא בעצם טיפ לכל פוליציסטית שמנסה להיכנס להריון.
לפני 7 חודשים הסתכלתי במראה והחלטתי שלא טוב לי עם המשקל שלי.
הצטרפתי לקבוצת דיאטה של חלי ממן ( לא, זו לא פרסומת!) והתחלתי לעשות הליכות 3 פעמים בשבוע. ירדתי 9.5 קילו.
יחד עם המחמאות גם הביוצים הסתדרו.
ופה חשוב לי להגיד לכל אחת ואחת-
תזונה נכונה, פעילות גופנית וירידה במשקל בהחלט מסייעים לשפר את השלכות השחלות הפוליציסטיות!
אז לפני שאתן ממהרות להורמונים תנו צ׳אנס לנושא הזה, לי לא הייתה סבלנות.. בהצלחה!!