שחם ביטוח- המידע הנכון והמעודכן- חשוב לקרוא !

אביתר 10

New member
שחם ביטוח- המידע הנכון והמעודכן- חשוב לקרוא !

שלום לכולם, קראתי את התכתובות בנוגע לחברת "שחם ביטוח", וחשוב לי להגיב ולהציג לכם את המידע הנכון והאמיתי לגבי חברה מוצלחת כמו "שחם" ושאנשים יחליטו לאור כל המידע הנ"ל באם כדאי להם להיות עובדי "שחם" ו\או מבוטחים ב"שחם" (חבל שאנשים דוגמת מושיקו כותבים דברים שאינם בדוקים ואינם מבוססים ובכל מטעים את שאר החברים ). אני התחלתי התמחות ב"שחם" לפני כשנה, (עשיתי הסבה מתחום אחר), התקבלתי בחברה בחום רב!, מינו לי מאמן צמוד, נתנו לי משרד יפה עם שירותי משרד, קיבלתי הדרכות מקצועיות והדרכות העשרה רבות מאוד, גם ב"שחם" וגם ב"מגדל". למי שלא יודע, "מגדל" רכשה את "שחם" והיום "שחם" היא חברת בת של "מגדל". לא חתמתי על שום חוזה דרקוני ועל שום שטר וכלל לא ברור לי על איזה חוזה מוזר מדברים. במהלך כל התקופה הנ"ל עם הגיוס ועד לסיום ההתמחות כעבור חצי שנה, קיבלתי משכורת של 5,000 ש"ח לחודש. לאחר סיום ההתמחות, קיבלתי את הרישיון של סוכן ביטוח פנסיוני. ואת זה חשוב לי להדגיש: כל הלקוחות אשר אני הבאתי בתקופת ההתמחות עברו אליי באופן מלא, מייד עם קבלת הרישיון !! נכון להיום יש לי כבר 120 לקוחות וכבר היום אני מרוויח יותר ב"שחם" מאשר הרווחתי לפני "שחם" ואני שמח ומאוד מרוצה מכך !(לא חשבתי שזה יהיה כ"כ מהר) ידוע לי שאינני היחיד וסוכנים נוספים מרוויחים יותר ממה שהרוויחו לפני "שחם". היום ברור לי שאני בונה לעצמי תיק לקוחות לכל החיים וקריירה ארוכת טווח ב"שחם". בתקופה שאני ב"שחם", היכרתי אנשים רבים בחברה, חלקם כבר חברים טובים שלי, ואני בהחלט מסכים עם מה שכתבו, יש ב"שחם" הון אנושי מצוין. למי שלא יודע "שחם קיימת קרוב ל-40 שנה ועובדים אצלה סוכנים ותיקים כבר 30 שנה מהגדולים בשוק הביטוח . היכרתי כמה כאלו ולא נראה לי ש"רע להם".... בנוסף, בשנה שאני עובד ב"שחם" נקלטו איתי עוד 70 מתמחים! שרובם כבר הפכו להיות סוכני ביטוח פנסיוני (יש לי מכר שגם רצה ולא התקבל.. הם לא לוקחים כל אחד). לסיכום, אני מאוד מרוצה מהקריירה והתקופה שלי ב"שחם",וממליץ לכם לשלוח קורות חיים ל"שחם", מי שיוזמן לראיון, יפגוש בוודאי את המשנה למנכ"ל "שחם" אמנון הירשפלד שבטח יכוון אתכם מקצועית כמו שכיוון אותי וסייע לי. בהצלחה לכולם.

מושיקו94

New member
חשוב לי להגיב כיוון שהרבה נפגעו

קודם כל אני שמח מאוד שלא החתימו אותך על חוזה דרקוני ואני שמח שאתה הצלחת אבל האמת היא שאותו סמנכ"ל מתעקש על החוזה הדרקוני ואני מציין 1) עם שטר חוב של 40,000 2) אפשרות פיטורין לשחם אבל העובד לא יכול לעזוב 3) אם שחם מפטרת את העובד התיק לא עובר לעובד 4)אם העובד עוזב ולאחר מכן מוציא רישיון ועובר למקום אחר התיק לא עובר אליו 5)מי "שנהנה" מכך שהעבוד עוזב זה המאמן כי התיק רשום על שמו ................... אני לא אומר כלולם לגבי התנאים כי אולי הם טוובים כמו כן יכול להיות שההדרכות טובות אינני יודע מה שאני כן יודע שמסתובבים המון אנשים גם וותיקים שנפגעו משחם למרות שהיא חברת בת של מגדל כפי שאתה מציין . לסיכום לחברי הסטודנטים אם שחם מקבלת אתכם ללא חוזה וללא שטר חוב ועם התחייבות שהתיק יעבור אליכם לבסוף גם אם תעזבו אז אני מציע לשמוע מעבר לזה להיות זהירים כי אחרי החתימה על חוזה דרקרוני אתם בבעיה כמו שאומר ההוא עם האצבע הארוכה שלא יעבדו עליכם ............

אביבוס

New member
כשאני הייתי אצלם בתהליך לפני שנה ...

אז דרשו 30000 ש"ח על כל הפרת שנת התחייבות מתוך ה-3, כלומר 90000 ש"ח מקסימום בשטר חוב. השיטה שם הינה שיטת הפירמידה כך שמי שנהנה מפירות העבודה של הסוכן הם המאמן וההנהלה שנוסעת לחו"ל כל חודשיים בזכות תפוקה קולקטיבית של סוכנים. התיק אמור לעבור לסוכן בתום ההתמחות כולל הלידים וההחתמות שביצע בזמן ההתמחות. שחם לא יכולה לפטר את הסוכן כי הוא עצמאי וזה בעצם הרעיון שם - מחנכים לעבודה בצורת סוכן עצמאי אז מקסימום מוציאים אותו מהארגון שיעבוד כעצמאי לבד ללא מטריה. התחושה שלי הריחה לא טוב, גם בגלל הקלות שמקבלים שם אנשים וגם כי אני סומך מאוד על האינטואיציות שלי וראיתי את השיטה ובזבזתי שם חודש הכשרה ללא חתימה עד שהבנתי את הרעיון ויצאתי. יכול להיות שלאנשים אחרים זה יתאים כך שלכו ותנסו אבל תהיו עירניים. דרך אגב, גם סוכנות אחרת בשם ד.נ.ר משתמשת באותם הטכניקות לגייס מתמחים לעבודה כעצמאים דרכה אלא ששם השכר נמוך יותר והוא רק לתקופת ההתמחות ואחר כך יש לעבוד כשנה דרכם או שטר חוב של 50000 ש"ח. בהצלחה לכולם.

מושיקו94

New member
ד.נ.ר ותגובה

גם אני שמעתי דברים לא טובים על ד.נ.ר לתקן אותך בדבר אחד אצל שחם כל עוד אין לך רישיון אתה שכיר ולכן בתקופה זאת הם כן יכולים לפטר אותך לדוגמא אם הבאת תיק גדול והמאמן לדוג' חמד את התיק תאורטית הם יכולים לפטר אותך וכל התיק הולך למאמן (למרות שהם אומרים שזה לא האינטרס שלהם ) אבל מתוקף החוזה הם יכולים . כמו כן אם לא הבאת מספיק לידים בתקופת ההתמחות הם גם יכולים לפטר אותך אתה לא יכול לעזוב ואתה צריך להשלים 3 שנים או להיפרד מ40,000 ש"ח!!!!

אביתר 10

New member
שחם ביטוח- המידע הנכון והמעודכן - חשוב לקרוא!

שלום לידידיי לפורום, ברשותכם, קודם כל, אני נאלץ לפנות לחבר הפורום מושיקו94, מושיקו- אני מצטער שנגררנו לדיון הרלוונטי על "שחם" אולם היות והתחלנו, אז חייבים לסיים...וחשוב כי המידע הנכון והעדכני יוצג לכולם. אני מצטער על האנרגיות השליליות המתבזבזות על הכפשה של ארגון איכותי כמו "שחם ביטוח" שרבים בענף חושבים כי הוא מהווה דוגמא. אני יכול לומר לך כי הלוואי שמקומות העבודה הקודמים שלי היו כמו "שחם" .ואני יכול להצטער שלא הגעתי ל"שחם" מוקדם יותר בקריירה שלי. בהמשך לתגובתך, גם ממך צריך לבקש ולדייק. נאה דורש נאה מקיים. בשבועיים האחרונים הצטרפו ל"שחם" קרוב ל-20 מתמחים נוספים. אף לא אחד מהם חתם או שמע על השטר חוב העלום שאתה מדבר עליו. אין שטר חוב ע"ס 40,000 ש"ח, לא קיים כזה דבר. בנוסף, כל פוליסה שאני מביא, היא שלי, נקודה. ואני חוזר על זה בפעם המי יודע כמה! אני באמת וברצינות מזמין אותך להיפגש עמי במשרדי "שחם" לבדוק את הנושא ולהיווכח בעצמך. אתה גם מוזמן לבוא למפגש שלנו, של המתמחים ולראות שמתוך קרוב ל-100 מתמחים חדשים, אף אחד לא חתום על שום שטר חוב ! ועל שום חוזה דרקוני !. אז בוא נדייק בבקשה. אתה גם מוזמן לפנות לכתובת הבאה ולשאול: הלינק[email protected] בכלל, נראה לי לא הגון להמשיך ולהכפיש חברה ואנשים, זאת מבלי לדעת ולדייק בעובדות. (כחבר לפורום, אני מציע לך לשים לב לזה, אתה עוד עלול להיתבע על לשון הרע). ואני חוזר על הצעתי, אם תסכים להיפגש, נשמח לארח אותך באווירה טובה במשרדי "שחם" ואז תוכל לדעת את העובדות במדוייק.ומי יודע אולי להתחיל קריירה חדשה או להמליץ למכרים.אני בטוח שהם יודו לך על ההמלצה. לשאר החברים, אני באמת ממליץ על קריירה ב"שחם ביטוח" מקבוצת "מגדל", תראו שכל מה שכתבתי הוא שריר וקיים. אתם מוזמנים לשלוח קורות חיים לכתובת הבאה: [email protected] ולבוא לפגישה, להתרשם ולשפוט בעצמכם. בהצלחה לכולם,

מושיקו94

New member
ידידי הנכבד אביתר

הפורום הזה הוא פורום לשוק ההון שנועד לסטודנטים ולא לגיוס עובדים !!! לשם כך יש מודעות בעיתון במידה ואתם מעלים הודעות בפורום שמטרתו תגובות תצפו לתגובות במיוחד שאתם לא הייתם בסדר בעליל עם הרבה מאוד אנשים !!! שיטת הפחדה לא עובדת. כל הנושא של תביעה נגד לשון הרע מראה את הכוחניות בו אתה משתמש למותר לציין שהייתי נוכח בחברכתם הרגשתי כוחניות מעיין זו זה לא מקובל ! אני לא מחפיש אף אחד אני אומר מה אני חוויתי ומה אני יודע שחברי ומכרי חוו אצלכם ממני ביקשו באופן אישי לחתום על שטר חוב של 40,000 כמו כן רצו להחתים אותי על חוזה דרקוני בשיטות בזויות אני יודע בוודאות שאינני היחידי ,כמו כן אני יודע בוודאות שאתם נוהגים בשיטה לא נאותה , ההסכם שלכם מול הסוכנים במגדל מקפח הוא יוצר מצב בוא יש חתונה קטולית איתכם בשל חוזה בלעדיות עם מגדל יש לדעת שבמידה וממשהוחותם איתכם והופך לעצמאי אצלכם ולאחר מכן הוא רוצה לעזוב אתכם הוא לא יכול לעבוד מול מגדל בעצמו יש לו מגבלה את זה אתם לא מציינים בחוזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למותר לציין שאלו הדברים הידועים לי אלו הדברים אליהם נחשפתי ואלה הדברים שחברי נחשפים אליהם . גם אם צרפתם 100 מתמחים זה לא אומר כלום השאלה כמה ישארו בסוף והשאלה אם הם יהיו מרוצים ... אני כסטודנט חייב לספר את אשר קרה לי ולהרבה אחרים כי זה אכן קרה לי ושום שיטת הפחדה של לשון הרע לא תפחיד אותי ! כי האמת לצידי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חוזר ומדגיש אם שינתם את דרככם זה מבורך ואני מציע שנית לחברי לא לחתום על חוזה דרקוני שמחייב אתכם ,לא לחתום על שטר חוב , לא לחתום על התחייבויות שאתם לא מבינים בטענה שזה חברת בת של מגדל ויהיה בסדר ... לא יהיה בסדר בסוף החוזה יעמוד נגדכם אביתר ידידי אם תוסיפו לחוזה את הסעיפים האמורים אני אהיה הראשון להמליץ אין לי שום דבר אישי נגד שחם העניין הוא חוויה אישית לא נעימה שעברתי במשרדכם ,שיחות ממקור ראשון עם אנשים שעבדו אצלכם והסיום איתכם לא היה טוב , או לחילופין אנשים שנאלצו לחתום על החוזה שאתה טוען שלא קיים ,ולא מרוצים מכך !!!!! חבריי מבטיחים לכם להיות עצמאיים מעולה !!! תדאגו לסעיף בחוזה שבו יהיה רשום במפורש שהתיק עובר אליכם ושבמידה ותעזבו את שחם לא תהיה לכם הגבלה בשום חברה ושחם או המאמן שחתום על תיק לא ירוויחו כלום מעסקאות עתידיות שאתם עושים .!! אלה דברים לגיטימיים שאני מציע לחברי לעשות !!! אם תוסיפו דברים אלה בחוזה והחוזה יהיה סטנדרטי אשמח להמליץ . ואם לא אני לא אוכל לשקר רק כי אתה מאיים עלי .......

omerg

New member
אביתר היקר

חברים, גם אני מתמחה ב"שחם ביטוח" ואין לי מושג על איזה שטר חוב מדברים... אני עמדתי השנה בתחרות היעדים ואני אמור לנסוע לחו"ל עם "שחם" כפי שנהוג לצ'פר סוכנים מצטיינים לא רק ב"שחם אלא בכל חברות הביטוח . אני באמת מצטרף לדברי אביתר 10 וממליץ לכם על קריירה ב"שחם ביטוח". נ.ב- זה עוד שירות על-בסיס קבוע שאפשר לתת לעסקים קטנים.

למעלה