שחמת כבד

mentorit

New member
שחמת כבד ../images/Emo4.gif

מה ממליצה ההומאפתיה הקלאסית במקרה של שחמת כבד? רקע קצר- בת 28 , 10 שנים לאחר זיהוי המחלה על רקע לא ידוע ברמה היומיומית הכל תקין (למעט חולשות ונפילות אנרגיה מרובות) אלא שהבדיקות תמיד מראות אחרת.....(איום ונורא לצערי, לא שזה מזיז לי הרבה....). עם זאת, נכנסתי להריון בקלות רבה (שהיה מזעזע וקשה לאדם פעלתני כמוני) ילדתי בלידה רגילה ילדה בריאה והכל נורמאלי (רק השעון מתקתק והורפאים דואגים להזכיר לי זאת כל הזמן למורת רוחי) אשמח לשמוע התייחסות "אלטרנטיבית".

mentorit

New member
מכינים אותי ליום

הנורא הזה שבו הכבד לא יתפקד אבל אלו רופאים ואלה תפקידם להזהיר אותי זה לא אומר שאני עושה עם זה הרבה או לוקחת את זה למקום כבד מדי....(משחק מילים שכזה) ולמה מצער לשמוע?

שלום אסנת

מבחינה הומיאופתית יש 2 אפשרויות - 1)רמדי (התרופה ההומיאופתית)שתבחר באופן מיוחד עבורך ושתפקידה לגרות את כוחות הריפוי הטיבעיים שלך. 2) במקרה כמו שלך יש לעיתים אפשרות וצורך לשלב רמדיס שעיניינן הספציפי הוא הכבד והשחמת. הן יכולות לחזק באופן ספציפי את הכבד. אומנם זה לא נהוג לשלב בהומיאופתיה אך כאמור, ישנם מצבים שכדאי לעשות זאת, וזה אחד מהם. למה מצער? כי מדובר במחלה כרונית קשה ופרוגרסיבית ובאיבר חיוני מאוד. אני לא צריך לספר לך מהן ההשלכות אם מערכת החיסון לא תצליח לרסן את עצמה. חוץ מבדיקות, מה עשית עד כה?

mentorit

New member
אני נוטלת תרופות וחייה את חיי!

למחלה אין השלכות על היומיום.... אני אדם פעיל (ולמעשה פעילה יותר מכל אדם אחר בסביבה). פשוט שמעתי דיעות שונות על דיאטות וכו'...מעניין אותי לשמוע עוד בכל מקרה אני גרה במזרח אירופה כרגע ואין כאן מרפאים כאלו בכלל....

למעלה