שחקו קצת כשאני לא נמצאת

שחקו קצת כשאני לא נמצאת

[ימים קשים עוברים על כוחותינו, נטולי אינטרנט ומרובי ריצות על עקבים. זה המחיר שאנחנו משלמות על היופי, הלא כן ? וברוח זו...] "These bodies of yours. I don't know how you live with them." "You don't seem to mind." "I like the outsides." ובתרגום חופשי: "הגופים (ריבוי של גוף) האלה שלכם/ן. אני לא יודע/ת איך אתם/ן חיים/ות איתם". "לא נראה שזה מפריע לך" "אני אוהב/ת את החוץ" מי אמר למי, איפה ובאיזה הקשר ?

AnnabeI Lee

New member
הו הילה נתגעגע!

(ובקשר ליצטוט אין לי מושג
)

../images/Emo198.gif לך, לך לישון

אני חזרתי הביתה עכשיו, ובזאת הסתיים הפרויקט. חזרה לשגרה.

אגב, לסקרנים, התשובה:

טובי ואנדי, בזמן בדיקת האולטרה-סאונד של התאומים, אי-שם בעונה 4 (אאל"ט Election Night אבל זה גם יכול להיות Process Stories, כי ראיתי את זה לפני מאה שנה, כלומר ארבעה ימים). טובי מתמלא פליאה לגבי מסתורי הגוף הנשי ויכולותיו, ואנדי לא מתרגשת. למישהו יש שמץ של רעיון למה הפוסטמה לא מוכנה הייתה להתחתן איתו ובכל זאת התעקשה להמשיך בתהליכי ההפריה מהזרע שלו ???

AnnabeI Lee

New member
ואחר כך להתלונן על תפקודו כאב.

אבל תאכלס בחיים לא הייתי נותנת לטובי להיות אב לילדי.

באמת ? אני דווקא בכיף

[שחזור של תשובה שכתבתי קודם ומשום מה לא נתפסה] בקצרה, כתבתי שבעיני טובי הוא דווקא דמות של אדם מאוד חיובי, שכמובן מתגלמת בו האירוניה של אדם שמצד אחד כותב נאומים למחייתו, ומצד שני לא ממש מצליח לבטא את הרגשות של עצמו... אבל מעבר לזה, מדובר במישהו שהוא בסה"כ מאוד רגיש, מאוד ערכי, נאמן ומחויב, וכמובן - אינטילגנטי עם חושומור. חסרונות ? מעשן מדי פעם. די פוסל אותו מבחינתי. לא מתה על זקנים, מעדיפה זיפים גבריים... יש לו כמה גנים מרוקאיים עצבניים, בדיוק כמו לי, וזה מסוכן. בקיצור, אני הייתי עושה לו טובה או שתיים.

Popeye78

New member
למיטב זיכרוני יש כמה פרקים שנוגעים

בדבר. יתכנו
ים קטנים: קצת לפני הלידה הוא מבקש ממנה להתחתן איתו בשנית והיא אומרת לו למה זה לא יקרה. היה גם פרק שבו יש פלאשבק לביקור של טובי במרפאת פוריות. כמה ציטוטים כי אני במוזה:
Toby: "But I bring you here, and we sit, and we have coffee, and we have Danish, in the hope that calmer, and dare I say, prettier, heads prevail." Andy:"Oh, I miss patronizing sexist Toby." Toby: "I was referring to myself." Toby (to the twins): I didn't realize babies come with hats. You guys crack me up. You don't have jobs, you can't walk or speak the language. You don't have a dollar in your pockets, but you got yourselves a hat, so everything's fine. I don't want to alarm you or anything, but I'm Dad. And for you, son, for you, this will be the last time I pass the buck, but I think it should be clear from the get-go that it was Mom who named you Huckleberry. I guess she was feeling like life doesn't present enough challenges to overcome on its own.​

למעלה