שחקן אהוב\שחקן שאתה לא סובל

Papito

New member
שחקן אהוב\שחקן שאתה לא סובל

אהובים : דניאל נגרנו, פיל אייבי, מייק מאטוסו, פיל הלמות', סקוטי גווין, גאס הנסן שנואים: טוני ג'י, אנטוניו אספנדיארי, האוורד לדרר, ג'וזף האשם, פרדי דיב, סם פרחה (למרות שאני מאוד מעריך אותו) שלכם?

אווחחח

את הלמות' ומטיסאו אני לא יכול לראות. האחד מעצבן ברמות, והשני בכיין רצח. אבל אני איתך בקשר להנסן ונגרנו

Papito

New member
שניהם מעצבנים ושניהם בכיינים

אבל שניהם שחקנים גדולים ובלי קשר מטסאו מודע לזה שהטראש טוק זה רק בסיבוב אחרי כל סיבוב או הדחה הוא לוחץ יד לשחקן ומתנצל ומסביר לו שזה רק לשם המשחק, יש לו לב זהב על אמת ופיל הלמות' לדעתי השחקן הכי גדול בכל הזמנים הוא כמו הבוב דילן של הפוקר, הכי גדול ויודע את זה ומתנהג איך שבא לו כי הוא פשוט יכול.

זונע

New member
...

אין לי חיבה יותר מדי לשחקני פוקר חוץ מנגראנו(שבגללו התחלתי לשחק) וסם פרחה שלדעתי הוא שחקן גדול בסופו של דבר אבל אני שונא מאד את הלמיות', טוני ג'י, טואן לה, ג'וני צאן...ושאר חבריהם האסיאתיים

modz0r

New member
אין מישהו ספציפי, לא לטובה ולא לרעה

למרות שכיף לי לראות את אלי אלעזרא משחק, בעיקר כי הוא ישראלי.

אם כבר דיברנו על ישראלים

אני אוהב את הארגסיביות של מיזרחי. 2 3 ביד, שני אסים בפלופ, והוא נכנס בסכומים שאי אפשר להבין אותם בכלל ...

modz0r

New member
מיכאל\מייקל מזרחי לא ישראלי

יהודי אמריקאי. גם רוברט מזרחי אותו דבר, אבל אני מניח שדיברת על מיכאל.

modz0r

New member
ובבדיקה מהירה מסתבר שהם אחים, אז בכלל ../images/Emo13.gif

אני זוכר שראיתי

איזו תוכנית איתו. הוא היה ישראלי, ועזב עם המשפחה שלו עד כמה שאני זוכר ....

Papito

New member
אמא שלו ישראלית לשעבר

ומייקל עצמו יודע לקרוא ולכתוב עברית ולדבר קצת גם אגב לבת שלו הוא קרא מלכה LOL

nadd

New member
שחקן טוב - דוד בנימין

עכבתי אחריו בגלל השם היהודי שלו

שלי

אהובים: דניאל נגראנו, פיל אייבי, גאס האנסן וג'ניפר הרמן שנואים: פיל הלמות' ואני גם לא מת במיוחד על האסיאתיים מימי טראן - שחקנית טובה, אבל מביאה לי את הסעיף!

השחקנים שלי

האהובים סם פרהה לדעתי השחקן מספר אחת בהיי סטייקס פוקר ודניאל נגרנו שנואים ג'ניפר הרמן(נמצאת שם נראה לי רק כדי לעשות צ'ק פולד חוץ מפוקט אס היא לא רואה פלופ) והאסייתים

DoubleN

New member
ג'ניפר הרמן

היא אחת משחקני הפוקר הטובות בעולם, משחקת באופן קבוע במשחקים המעורבים הגדולים עם אייבי,דוייל,ברי ושאר הטופ העולמי. היא שחקנית הולדם מעולה, רק הבעיה שהיא משחקת עם שחקנים loose aggressive. לכן היא משחקת כל כך טייט, אותם שחקני הולדם מופרעים, נוטם להיות מופסדים במשחקים המוערבים שכוללים יותר משחקי לימיט, שם בלופים פחות משחקים תפקיד, ומשחק עלק קראטיבי לא ממש עובד. להגיד שאתה שונא שחקנים אסייאתיים זה נטו גזענות, או בורות וחוסר זמן להזכר בשמות ספציפיים. מן ווין, סקוטי ווין(אליפות WSOP ב-NL הולדם, ב-OMAHA 8, וב-HORSE, קני טרן(מקום ראשון באליפות הראש בראש NL הולדם של WSOP השנה, סיום גבוה באליפות שנה שעברה גם ב-WSOP וזה הממתקיים באירופה, ושולחן גמר במשחקים מעורבים HORSE), ג'וני צ'אן(2 אליפויות עולם רצופות, מקום שני אחד, ועוד כמה צמידי אליפות), ז'או ז'אנג (אחד משחקני הקאש הטובים בעולם, זכה גם בצמיד אליפות ב-PLO), ואני יכול להמשיך עוד... אבל נסתפק בזה, רק עשה טובה בלי הכללות מיותרות, לא הייתי טורח לכתוב את ההודעה הזאת אם היית זורק שמות ספציפיים.

לגבי השחקנים

כל השחקנים ששם הם שחקנים טובים אין לי ספק אם היית קורא מה שכתבתי היית מבין שאמרתי שאני לא אוהב את הסגנון שלהם אני רואה היי סטיקס פוקר וואלה עוד לא ראיתי שג'ניפר לקחה קופה ראיתי אותה אחרי אולי איזה 15 פרקים עושה אול אין בפעם הראשונה אז לדעתי בטורניר היא שחקנית מעולה בקייש גיים אין לה מה לחפש ולגבי האסייאתים אמרתי שאני לא אוהב את הסגנון משחק שלהם אני אוהב שחקנים שמבלפים שיש להם ביצים כמו סם פרחה

ereuveni

New member
הבחירה שלי

דניאל נגרנו בגלל איך שהוא שם אנשים בדיוק על היד הנכונה. ברי גרינשטיין בגלל משחק מחושב וסולידי, לא זורק סתם כסף כמו האחרים פיל הלמות' וג'ימי גולד שני קשקשנים שלא מפסיקים לדבר על עצמם אבל משחקים טוב. סמי פרחה פשוט מעלה לי את הסעיף, הוא לא שחקן, סתם מישהו עם כסף שמביאים כדי שיהיה אקשן. את השאר אני לא כ"כ מכיר, לא יוצא לי לראות יותר מידי.

DoubleN

New member
מטסאו השתנה

הוא החליט לאמץ את העיקרון של חשיבה טובה מושכת דברים טובים. אני מאוד אוהב את מטסאו, פיל אייבי, ז'או ז'אנג, פטריק אנטוניוס, ג'יסאס פרגוסון(הבנאדם יודע לשחק כל סגנון פוקר בצורה מעולה ולהתאים את הצורת משחק לטורנירים בצורה שאין כמותה) ,קני טרן (יש לו יכולת קריאת ידיים ששנייה אולי רק לנגרנו),דניאל נגרנו (סך כל החבילה, שחקן מעולה, ואישיות מעל הכל) וברי גרינשטיין, אחד מהשחקנים הטובים בעולם נקודה(הוא זכה השנה בצמיד בראזז, שהו אחד המשחקים האהובים עליי), והאקלברי סיד (שזכה בשני צמידי ראזז, על השקט הפנימי והמשחק המשובח). ופחות מעריך את: פיל לאקק, אנטוניו אספנדיארי (הם יודעים לשחק רק הולדם בניגוד לשחקנים שאני אוהב, שיודעים לשחק פוקר), סקוטי ווין(נורא אהבתי אותו עד לאירוע הורס השנה ב-wsop שבה הוא לקח צמיד אליפות, אבל הגיע שיכור לשולחן גמר והתנהג בצורה בזיונית), פיל הלמיוט הוא שחקן הולדם משובח שיודע לנצל חולשה מנטלית של שחקנים, הוא אגומניאק, שנחשב לשחקן הקאש הגרוע מבין המקצוענים. גאס הנסן (אולי התעייפתי מלראות אותו מוצג כפנים של הפוקר, לטעמי הוא ממש לא)

למעלה