שחקן אידיוט שמרוויח הרבה

t s a c h i

New member
שחקן אידיוט שמרוויח הרבה

אני משחק ב FT ב 3 +0.3 90 אנשים. יש שם הרבה אידיוטים ולכן זה לא טורניר קשה. הגעתי ל20 האחרונים, כשאני בערך עם 20,000 ויושב איתי באותו שולחן הציפ לידר של הטורניר שיש לו כ 50,000 ציפים. הצורה שהוא שיחק היא כל כך נוראה , הוא נכנס כמעט כל פעם אול אין פרי פלופ עם כל הציפים שלו. ולא יצא לי לראות עדיין עם איזה קלפים הוא עושה את זה. הגיע מצב שהייתי סמול בליינד, והוא מUTG דחף אול אין. אני ישבתי עם A Q לבבות והתפתתי להשוות לו. , הוא פתח זוג 2 , ותפס את הסט שלו. ואני שואל את עצמי, איך הוא יכול להיכנס אול אין עם זוג 2 מ UTG .. זה נראה לי המהלך הכי גרוע שיש. אמרתי אולי התמזל מזלו הטורניר הזה והוא אידיוט, אבל מסתבר שהוא מורווח יחסית דיי טוב מטורנירים. הכיצד? יש לו 21% ROI , משהו פה לא מסתדר לי.

eyal5005

New member
אתה רוצה להרוויח ?

אמנם לא הרבה אבל כנס לheads up s&g על 1/2 $ אני משחק שם בערך 8-9 טורנירים בשעה הרוב כמעט בלי הפסדים רוב השחקנים שם ברמה מאד נמוכה בעיקר מתחילים או אגרסיביים .. עכשיו ניצחתי מישהו ביד ראשונה! ועוד בpot limit חבל הטורנירים האלה של ה3 דולר 90 אנשים לוקחים מלא זמן ויש יותר מידי אלמנט של מזל כמו שקרה לך. בתכלס אם אני הצ'יפ לידר שם בשולחן אני לא בטוח שזה מהלך כזה גרוע אם יש לו בערך יתרון של 2:1 על שאר השולחן מה שהוא צריך זה לדחוף כמה שיותר כדי להפחיד גם אם אין לו ידיים מעולות. 22 במצב כזה שאתה יודע שהרוב יפרשו אני הייתי רוצה שמישהו כמו A Q ישווה לי במיוחד אם אני מכסה אותו. תסתכל באחת העונות של WPT אלקי גרוספלייר הגיע לשולחן גמר עם יחס של 3:1 על כל השולחן בערך ועשה מהם צחוק ALLIN כל יד כמעט בלי להסתכל על הקלפים ובסוף ניצח בענק..

t s a c h i

New member
לא חשבתי על זה

נכון ההשוואה שלי הייתה גרוע , אבל ראיתי ידיים קודמות שלו שהוא עשה את אותם מהלכים גם עם אס 2 ועוד ידיים מוזרות. לתת אול איןן UTG עם זוג 2 ? זה נראה לי המהלך הכי דפוק שיש. ומה אם היה לי זוג גבוה משלו והייתי משווה? היחיסים שלו הופכים להיות על הפנים. מה גם שהוא היה מאבד בשנייה את היתרון ואני הייתי הופך להיות ציפ לידר. חבל שלא נשארתי לראות איך הוא סיים בסוף.

eyal5005

New member
אולי הוא גם לא עשה מהלך נכון

במקרה שבאמת היית הכי קרוב אליו בצ'יפים כנראה שהיה לו איזשהו read עליך שרוב הסיכויים שתקפל ומקסימום הוא קיווה שאין לך זוג ביד מה גם שהסיכויים שיש לך זוג ביד נמוכים יותר ובמצב של 22 נגד A 10 ומעלה הסיכויים פחות או יותר 50 50. גם במקרה והוא דוחף עם A2 זה לא כל כך נורא במידה והוא משחק נגד שחקנים שהוא מכסה היטב. מבחינתו טוב שישוו לו עם KQ KJ וכו' וגם אם מישהו תפס אותו הוא יכול לקבל מזל והכי גרוע לאבד חתיכה קטנה שלא ממש מזיזה לו...

shaywh

New member
ראיתי פעם מישהו שעשה סאקאאוט

כל הדרך למקום השני מתוך 27. באמת, כל הדרך. הוא נכנס אול אין המון פעמים, בד"כ עם יד נחותה, וניצח כמעט כל הזמן. זוג אמצעי בפלופ היה משתפר לשלישייה אחרי האול אין, אס שבע שלו מול אס שמונה היה תופס שבע, המון כאלה. אני הייתי הראשון שהוא עשה לו את זה כשהקיקר הנחות שלו נתן לו זוגיים פתאום ונשארתי לראות בשביל הבידור. לפחות פעמיים מישהו נכנס מולו אול אין רק כדי לגלות שהאסים שלו לא יחזיקו.

למעלה