שחקן העונה של מכבי - החוליה החלשה (9)

• פותח הנושא 56561
  • פורסם בתאריך

56561

New member
שחקן העונה של מכבי - החוליה החלשה (9)../images/Emo70.gif

מי מהשחקנים ראוי להיות שחקן העונה של מכבי ת"א? תם לו הסיבוב השמיני של משחק ה"חוליה החלשה". אלה התוצאות - 1. יוסי שבחון - 9 הצבעות 2. אורי שטרית - הצבעה אחת בצער רב, הגיע הזמן להיפרד מיוסי שבחון שהעונה שלו התחלקה לשניים - הפתיחה הרעה והסיום המבריק, בו הוא הראה את כל האיכויות שלו, כבש שערים וחזר לעצמו ולנבחרת! ובכל זאת... סטטיסטיקה לעונה (יוסי שבחון): פתח העונה 25 פעמים במסגרת ליגת העל, עלה מספסל בשאר המשחקים (8 פעמים) והוחלף 6 פעמים. כבש חמישה שערים במהלך העונה (2 בסיבוב השני ו-3 בסיבוב השלישי) ובישל ארבעה שערים (3 מהם בסיבוב השלישי). ספג כרטיס צהוב אחד בלבד במשך כל העונה (מול הפועל פ"ת 2:2). המשחק הטוב ביותר שלו במהלך כל העונה היה בניצחון 2:0 על הכח עמידר ר"ג בסיבוב השלישי, בו בישל שער מדהים ליובל שפונגין וכבש שער משלו. במהלך המשחק הוא הראה לכולם מה שהוא יודע לעשות... סיבוב 9 - בחרו את השחקן הכי פחות טוב ע"י סימון
טברטקו קאלה
אבי יחיאל
מילאן מרטינוביץ'
יובל שפונגין
אבי נמני
אורי שטרית ההצבעה נסגרת מחר ונפתחת הצבעה חדשה

shay1399

New member
שחקן העונה..

לדעתי אבי נמני צריך להיות שחקן העונה ! הוא סחב את מכבי על כתפיו !!!!! בי !

אבי יחיאל../images/Emo128.gif

נעזוב לרגע את זה שהראיון שצובה הביאו פה קצת השפיע עליי היד שלו מול חיפה הרגה אותי כל כך התעצבנתי עליו כי פשוט לא הייתה שום סיבה שהוא ירים את היד וגם כמה חורים פה ןשם (לא משהו רציני) ועוד כמה פציעות במהלך העונה השחקן הכי פחות טוב ברשימה הזאת

56561

New member
אבי נמני../images/Emo128.gif../images/Emo52.gif

אני לא מאמין שאני עושה את זה.. אבל זה הדבר הצודק. נמני אמנם מלך השערים של מכבי העונה, וסחב את הקבוצה בהרבה רגעים קשים העונה, אבל כל השאר היו פשוט יותר טובים. בשורה התחתונה - בחלק ההתקפי נמני היה הטוב ביותר, אבל מכבי של העונה הייתה בעיקר הגנה (לצערי, אבל גם לשמחתי - שההגנה הייתה טובה:))

z e l i g

New member
אבי יחיאל ../images/Emo128.gif

שחקן העונה זה לפי היכולת במגרש, לפי הצד המקצועי... אבל... הראיון

ShaguaR

New member
../images/Emo128.gif נמני

היה טוב כמעט בכל משחק העונה, כבש הכי הרבה שערים ועל השפעתו המאגית על מכבי אין צורך להרחיב. אבל בכל זאת, כאחד שראה את כל המשחקים העונה, אפשר להגיד שכל שאר השחקנים שהיו ברשימה היו יותר יציבים, או לחלופין - הפתיעו אותי הרבה יותר מנמני. כל אחד חוץ מאבי ברשימה הנ"ל שיחק יותר משחקים, יותר דקות, והראה למה הביאו אותו או למה נתנו לו את הבמה. מרטינוביץ' וקאלה כמובן הצדיקו את משבצת הזרים שמילאו, במשחקים בלי יחיאל ראינו איך ההגנה שלנו נראית, שפונגין המשיך את ההתקדמות שלו ושטרית מבחינתי פריצת העונה של הליגה. אני אוהב את נמני הרבה יותר מכל השחקנים ברשימה, אבל צריך להיות אובייקטיבים, ונמני אומנם נתן עונה יעילה אבל לא מצוינת.

TheOrion

New member
../images/Emo31.gif אורי שטרית

אורי שטרית השפיע יותר מאבי יחיאל!? נו באמת אנשים!

רון81

New member
אורי שיטרית ../images/Emo128.gif

עונת הפריצה שלו, עונת התגלית, איך שלא תקראו לזה הופך להיות שחקן תותח, והלוואי וגם יהיה באופן קבוע בנבחרת. מה שכן, הכי פחות משמעותי מהשחקנים שנותרו ברשימה.

Sid

New member
../images/Emo128.gif אורי שטרית

לעומת השיפור המטאורי שלו בעונה הזאת, אין ברירה והוא חייב לרדת בסיבוב הזה.

למעלה