שחקן הפוקר העשיר בעולם

dor1111

New member
שחקן הפוקר העשיר בעולם

כלומר אלו שחקנים הכי רווחים בקאש גיימס גם אונליין וגם OFLINE,כמובן שזה כמעט בלתי אפשרי לדעת אבל בכל זאת לפי השמועות,ובאיזה סדרי כסף מדובר?

Goldrush

New member
אז ככה

לגבי טורנירים, אני מאמין שג'יימי גולד עשה הכי הרבה (משהו כמו 14 מיליון סך הכל). לגבי אונליין, קשה לדעת. אני מאמין שבראיין טאוסנד, אבל לא יכול לבסס את זה.

2המרפא

New member
טוב אני אפרט קצת יותר

בטורנירים כמו שהבחור אמר גולד וזה 12.5 מיליון, נגראנו קצת אחריו ואייבי אם ילך לו טוב והוא יכנס לרבעייה הראשונה בגמר יהיה הראשון. לגבי קאש גיימס קשה לדעת במיוחד בלייב אבל זה איפשהו על הציר של אנטוניוס, אייבי ודוואן. אונליין השנה לפחות אנטוניוס מוביל את טבלת המרוויחים עם 5.3 מיליון וזיגמונד אחריו עם 3 ומשהו. שנה שעברה זה היה דוואן עם משהו כמו 7 או 8 מיליון רווח, והשנה הוא מופסד בעיקר בגלל שהוא התעקש לשחק אומהה כל הזמן.

Goldrush

New member
לגבי קאש

נראה ל שממש אי אפר לדעת. ב"ביג גיים" לדוגמא, רצו ועדיין רצים סכומים מטורפים. מישהו כמו סמי פרהה שמשחק שם כבר יותר מעשור, סביר להניח שצבר שם הון רציני (כנראה שלעולם לא נדע בדיוק כמה) לגבי אונליין, קראתי איפשהו שטאוסנד עשה יותר מ- 20M בשבע שנים האחרונות. לא יודע כמה זה מבוסס, במיוחדלאור העובדה שידוע שהיו לו כמה יוזרים גם ב- FTP וגם ב- PS (הוא הורחק אפילו לחצי שנה בגלל זה)

dor1111

New member
טורנירים אני יודע שכרגע נגראנו מקום

הראשון למרות שרככל הנראה אייבי יעקוף אותו לאחר הגמר הגדול,האמת יותר עניין אותי הקאש גיימס מה שנקרא "THE BIG GAME",מי נחשבים לטופ של הטו מבחינת הקאשגיימסשם?

pokerface1969

New member
קראתי לאחרונה ששחקני הפוקר הגדולים בהפסד

למשל , גאס הנסון. מופסד מליונים רק באינטרנט. וגם היתה כתבה שאני לא מוצא אותה שטענה שרוב השחקנים הגדולים מופסדים. אני מניח שזוכרים את הנצחונות הגדולים , אבל לא את ההפסדים. שחקן שרוצה להשתתף ב 15 טורנירים לייב גדולים בשנה , יוציא 150 אלף דולר רק על כניסה לטורנירים. ונוסיף טיסות , לינה , ועוד ועוד.

2המרפא

New member
גאס הנסן הוא בדיחה בהיי סטייקס

הוא אשכרה פיש שכולם מחפשים לשחק איתו. לא יודע איך הוא מחזיק מעמד בהפסדים האלה אבל כמעט כל פעם שאני רואה הוא מקבל בראש מכולם.

shaywh

New member
וזה נשמע לך הגיוני?

כדי להפסיד מליונים צריך להרוויח אותם, זה סתם בתור התחלה. לגבי הטורנירים הגדולים, זה באמת נכון שיש מעט מאוד שחקנים שמשתתפים קבוע בהרבה מהם ונמצאים בסה"כ ברווח, א ב ל, השחקנים הגדולים כבר שנים לא משלמים את דמי ההשתתפות לטורנירים האלה, כל שחקן על שיש לו הסכם עם אתר פוקר כלשהו מקבל מהאתר את דמי ההשתתפות בטורניר. וגם יכול להיות מצב ששחקן עף מוקדם מהטורניר אבל יוצא בסה"כ ברווח מהקאש גיימס שמתלווים אליו ושהוא התפנה אליהם. לגבי גאס האנסן, המיליונים האלה שהוא הפסיד הלכו לשחקנים אחרים, אם הוא הפסיד מליונים (וזה מה שקרה) זה אומר שיש שחקנים אחרים שהרוויחו. נ.ב, נגראנו באמת במקום הראשון עכשיו בטבלת הרווח מטורנירים, עם 12 ומשהו מיליון שהם קצת יותר מה12 ומשהו אבל פחות של גולד. גולד הרוויח 12 עגול רק על המיין איבנט שלו וחוץ מזה לא היו לו הרבה תוצאות טובות.

גאס הנסון הוא שחקן ענק בטורנירים

בהיי סטייקס הדברים ידועים שהרוב זה בשביל השואו. וכמו שכתב שי בשביל להפסיד כאלה סכומים הוא צריך להרויח מאיפשהו ואם אין לו מכון ליווי מהצד אז כנראה שהוא מרויח מפוקר:):) שחקנים גדולים יודעים לשחק בצורה שנראית לך מפגרת אבל לטווח ארוך בצירוף קריאה נכונה של שחקנים הם עושים הרבה כסף. ובזה גאס הנסון מקצוען אמיתי!

2המרפא

New member
גאס הנסן אולי שחקן טורנירים טוב אבל

בהיי סטייקס אונליין הוא נורא. הוא מופסד השנה כבר 3 מיליון לפחות ומשחק רע. ראיתי הרבה מהסשנים שלו וזה די עצוב מה שעושים לו.

pokerface1969

New member
קראתי את הספר של גאס

evrey hand revealed מי שלא מכיר , זה תיאור שלו של כל הידיים שהוא שיחק בטורניר מפורסם שהוא זכה בו. בגדול , הטיפ המרכזי שהוא נותן בספר , זה להיות תמיד הצ'פ לידר .... :) ומה שהוא עשה בטורניר הזה , הוא לקח הובלה מהירה , והמשיך אגרסיבי עד הסוף , גם ידיים חלשות. והיה לו צירוף של מזל , ויריבים מאוד שמרניים.

shaywh

New member
התגובה שלי הייתה לפוקרפייס בכלל...

לא רק לגבי גאס ספציפית. דוקא אמורה להיות לו איזה הכנסה קבועה מהשותפות בפול טילט. בplo גאס לא ברמה של השאר, זה נכון. מה שעצוב זה שמדברים על מי שאייבי מחשיב לשחקן ההולדם הכי טוב בפול טילט (שאלו אותו בצ'אט מי הכי טוב חוץ ממנו) והוא נמנע מזה כמעט בכוח. אגב, לפי החישוב שנגראנו עשה לא מזמן לגאס יש את נתוני הרווח הכי טובים בWPT.

darkAI

New member
אם מדברים על השותפות בפול טילט

יצא לי לדבר עם אחד מהpros שם והוא אמר שהוא לא מצליח להרוויח בFTP כי משחקים מולו אחרת בגלל שהוא pro וכל פעם משווים לו בתחרויות. אמר שהוא הפסיד כבר מעל 50 אלף דולר. ואז דיברנו על כמה הוא מקבל מפול טילט.. למרות שהחוזה שלו לא מאפשר לו לספר, הוא רק אמר "אם אין לי שום בעיה להפסיד 50 אלף דולר.. אתה יכול לנחש כמה אני מקבל". מעניין מעניין..

למעלה