שחקן מדהים!

ליטן א

New member
שחקן מדהים!

מצאתי איזה שחקן מדהים, בסנגל. לפי החוזה שלו, הוא עולה 300,000 אלף דולר, אבל ההנהלה תהיה חייבת לשחרר אותו תמורת 850,000 דולר (עלות חובת-שיחרור, לפי החוזה) לצערי, למרות שיש לו 48 הופעות בנבחרת הלאומית, הוא לא מקבל רישיון עבודה, אז אני לא יכול לתת לכם התרשמות אישית עליו. אבל אם אתם משחקים בליגה האיטלקית או הספרדית, או בכל ליגה שלא מחייבת רישיון עבודה, אז הוא מומלץ. אני מאוד מקווה שהוא לא המצאה של המחשב, ושהוא שחקן אמיתי, וגם נראה לי שהוא אמיתי, בגלל הגיל. בכל מקרה, תחפשו אותו...

ליטן א

New member
אגב,

מומלץ לעקוב אחרי כל השחקנים בקבוצה הזאת... שחקנים מעולים - אחד אחד..

באם

New member
שחטייר אלופת אירופה.. ../images/Emo13.gif

חבר שלי קנה אותו ... האמת אני דיי אוהב לצחוק עלייו בעניין הזה. הוא שחקן דיי בינוני . זתומרת יש לו תפוקה לא רעה בכלל אבל הוא לא מתעלה מעל למצופה ופעם גם תפסתי אותו עם 5 ברזומה ...

ליטן א

New member
ועוד שחקן מצויין:

לוקאס ניל. צעיר מאוד, אבל ראיתי אותו פעם אחת כששיחקתי בשמירה עם שרסבורי מהליגה הרביעית, ועכשיו, כשאני משחק עם אברטון. הוא מתחיל בבלקבורן. אם קונים אותו על תחילת העונה, אפשר להשיג אותו ב2.5 מיליון דולר בערך... אם מחכים קצת, אז קבוצה אחרת עולה עליו, ואז כבר צריך לשלם סכום שקרוב יותר ל-10 מיליון דולר.. השם באנגלית: Lucas Neill. הבעיה אצלו, היא שהוא אוסטרלי, אז הוא נעדר לפעמים ממשחקים בשביל הנבחרת, כמו שקורה אצל שחקנים שבאים מחוץ לאירופה (אפריקה, אסיה, אמריקה ואוסטרליה)

zidane4444

New member
ליטן משנה הבא בסי אם 4 נוכל לא ....

לשחרר שחקנים למשחקי נבחרת לפחות כך הבנתי

stas51

New member
השחקן הזה....

מאוד מאוד מוכר, כמו גם גוליוס אוגההואה, אוקורונקו, טימושוק, במידה מסויימת גם VOROBEY מי שחטר....

באמת לא הכרת אותו...?

מי שמשחק עם קבוצה קטנה מהליגה האיטלקית חובה עליו לקנות אותו, את אוקרנקו ואת אגווהוה...

קיר קמט

New member
באמת מוזר שלא הכרת אותו.

אומנם הוא תמיד בצל של הזרקורי ענק שאגאואה ואוקרנקו מקבלים , אבל הוא שחקו מצויין.. ולא רק זה , גם יכול לשחק במספר עמדות , שזה יופי של פלוס. אגב, לאוקרנקו יש ציונים טובים מאוד , אבל כל הפעמים ששיחקתי איתו , הוא היה בינוני ומטה.

מילאן

New member
מוזר

מעניין למה הוא לא מקבל רישיון עבודה. ייתכן שהצעת לו משכורת נמוכה? כדי לקבל רישיון עבודה- השחקן צריך להיות גם אחד שמרוויח סכום גבוה יחסית לממוצע של קבוצתך בנוסף למספר הופעות בנבחרת.

zidane4444

New member
כדי לקבל רשיון עבודה השחקן.......

צריך לשחק 75% מ10 משחקים האחרונים של נבחרתו יתכן והשחקן הזה עשה את הופעותיו בנבחרת לפני הרבה זמן

מילאן

New member
שוב פעם

הוא גם צריך להיות אחד שמרוויח סכומים גדולים. אם הוא ירוויח 50 שקל בשנה ויש לו 100% בנבחרת- הוא לא ייקבל רישיון עבודה.

zidane4444

New member
לא קשור לכמה שהוא מרוויח......

אז איך אתה מביא שחקנים מבלארוס למה הם מקבלים שם המון כסף?????????????????????????

למעלה