שחקן מלוכלך, בלי כבוד ובלי מילה, מו

שחקן מלוכלך, בלי כבוד ובלי מילה, מו

מוציא ת'חשק!! לפני חודש וחצי בערך התקפתי את המדינה lee-hloh. 1419. הבנאדם נכנס אליי לאיסיקיו וביקש ממני שאני אפסיק - הפסקתי. תכננו לעלות ביחד על מדינות, בקיצור יכולתי לחסל אותו אבל בגלל שהוא ביקש והיה נראה שפניו לשלום העדפתי שלא. פתאום, לפני כמה ימים הבנאדם מתחיל לתקוף אותי!! חיסל לי כמה עשרות מפעלים, ומארגן עליי עוד מדינות שיתקפו אותי. מה זה, אין לך כבוד?! ממש גועל נפש, מוציא את החשק מהמשחק. Titans (1540).

J E W

New member
מה העניין? עשה לך תרגיל...גם טקטיקה

כזאת זה חלק מלהיות גנרל הרי...תחשוב על זה...הוא הערים עליך בדיוק כמו שגם היום עושים וכמו שבעבר עשו נגיד במלחמת העולם השנייה אזכיר לך את הסכם השלום שהיה בין רוסיה לגרמניה הנאצית...כשלגרמנים לא היה רצון להילחם עם הרוסים הם היו בסבבה איתם וברגע שהיו מספיק חזקים לדעתם התחילו במלחמה במזרח אירופה...אין מה לבכות כל אחד עושה פה את זה לאחרים...

metec

New member
גם הסכם ריבנטרופ-מולוטוב היה הסכם

של שלום אבל בסופו של דבר הגרמנים לא ממש התייחסו אליו

J E W

New member
צודק כבוד...אבל האם

יש כבוד בין בוש למנהיג סיין לדוגמא? לא לא ממש...זאת התשובה...אתה מבין...אין דבר כזה כבוד בקטע של פוליטיקה...יש מה טוב לך ומה לא טוב לך...שים לב לביבי בימים אלו...הוא לא עושה מה טוב לליכוד או למדינה...הוא עושה מה טוב לו...ככה גם יריבך פעל... תראה אם אתה תקפת אותו ראשון אין לך בכלל מה לצפות הוא היה מחזיר לך במוקדם או במאוחר...זה היה הסיפור שלי תקפו אותי לקחתי פסק זמן להתאושש והחזרתי על כל מה שגרמו לי בריבית....אם הוא תקף ראשון במלחמה ועוד הפעם עכשיו אחרי שסמכת עליו...טוב אתה כנראה צריך ללמוד על מי לסמוך להבא...יש כאלה שלא כדאי ויש כאלו כמוני שאם לא עשית לי רע הכל יהיה בסדר גם בעתיד...

sagi12341

New member
אסטרטגיה

זה היופי במשחק ואולי גם הדבר הרע שגורם נזקים. הבן אדם עשה אסטרטגיה. הוא גרם לך להאמין שהוא חבר שלך ועזר לך וכל השטויות האלה ואחרי שהוא התחזק מספיק הוא החליט לתקוף אותך. אני מבין שזה ממש מעצבן אבל להבא תזהר ואל תבטח בכל אחד. אבל שים לב שאתה תקפת אותו ראשון בלי סיבה וברור היה שהוא יחפש נקמה על זה. היית צריך לנתק איתו קשר למרות שאני במצב שלך גם הייתי מאמין. אני מאחל לך הצלחה ואם אתה צריך סיוע אתה מוזמן לברית REVENGE אנחנו נוקמים במי שתוקף אותנו.

למעלה