שחקן עולמי!!!

• פותח הנושא darq
  • פורסם בתאריך

darq

New member
שחקן עולמי!!!

שלום, ראיתי את הפורום בכניסה לתפוז ואני מאוד אוהב את השחקן עם מלא נוכחות על המסך וכשרון שירבו סרטים בכיכובו!!!

מיצי007

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

מקווה שתהנה כאן
מחר,חגיגות היומולדת שלו...מקווה לראותך

פנינושה

New member
היום בתוכנית קולנוע ברדיו ברשת א'

חיים קינן הקדיש פינה בתוכנית לאד לכבוד יום הולדתו ה-34. הוא סקר את הביוגרפיה שלו והקריירה בקיצור. בסוף סיכם שהוא מהשחקנים הצעירים המרשימים והמבוקשים. לא שלא ידענו...בסוף השמיעו את just you just me . סיכמו במזל טוב. הצטרפתי לברכות. ברור שהתרגשתי. לגבי התוכנית בערוץ 8 רק היום קיבלתי את ההקלטה. אין מילים... בכלל זו תוכנית מצוינת אבל אם זה אדי שלנו אז...מדהים. כזה טבעי בלי פוזה של כוכב. הכי עניין אותי הקטע שהוא סיפר על אימו ועל זה שהוא לא עבד שנה שלמה בזמן שהיא היתה חולה. לא ידעתי שהוא לקח הפסקה כזו ארוכה. אולי זה היה בין לארי פלינט לאמריקה x . זה נכון מיצי בטח את תדעי את התשובה.

מיצי007

New member
כן זה נכון

לא שהיא הייתה חולה אלא לאחר שהיא נפטרה. כל כך כאב עליו שהוא דיבר עליה כי זה נראה שהוא באמת ובתמים מתגעגע אליה. חבל שלא אמרת לנו בנוגע לתכנית הרדיו-לא משנה.

פנינושה

New member
גם לי התוכנית הזו היתה הפתעה כי

בדרך כלל אני לא מאזינה. כששמעתי אותו מדבר על אד ניסיתי ישר למצא קלטת אבל יצא לי רק להקליט את הסוף. מצטערת.

פנינושה

New member
מזל טוב לכולם

אני נוסעת ליומיים לצפון אז חגיגת יום הולדת שמחה לכולם. מחכה כבר לחזור ולהיכנס לבדוק מה שרשרתם. מתגעגעת. ביי.

~*~gaL

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

איזה כיף, עוד ועוד אנשים באים. :)) מסכימה עם כ-ל מה שכתבת... :)) גם אני מקווה שנזכה לראות עוד ועוד סרטים שלו, גם סרטים שהוא יכתוב או יפיק, או יביים. :))

למעלה