שחקנים זרים ב-NFL

Ilya T

New member
שחקנים זרים ב-NFL

עקב הדיון פה, החלטתי לנסות לעשות רשימה של שחקני NFL שמולדו מחוץ לארה"ב. לצערי יכולתי לחשוב רק על 2: Morten Anderson הדני Sebastian Janikowski הפולני שניהם kickers. מישהו מכיר עוד שחקנים? ודרך אגב קנדים לא נחשבים...

Ilya T

New member
כן, NFL Europe

לא כל כך מצליחה אבל, בעיקר שחקנים מחליפים ב-NFL משחקים בה, למרות שיש להם איזה חוק בקשר למינימום של שחקנים מקומיים. סך הכל הקימו אותה כדי לפתח עניין בפוטבול באירופה אבל זה לא כל כך הולך. אם אני לא טועה היו דיבורים גם על לפתוח קבוצה בארץ...

gadotmi

New member
NFL Europe

מידי פעם נשהים את השם של הליגה הזו - world legue או כל מיני שמות כאלו... בסה"כ מדובר על קבוצות שהבעלים להם אמריקאים לכל דבר, וממוקמות במספר ערים מסויימות באירופה (לונדון, אמסטרדם, ברצלונה...). השחקנים שם כולם אמריקאים, שהגיעו לשם אחרי הקולג' כי לא נכנסו לדראפט של ה NFL ולפעמים מצליחים ומבלטים עד כדי כך שמצליחים להתברג לקבוצות NFL פה ושם (יש אפילו דוגמאות). החוקים שם זהים ל NFL, אולי עם עידונים וסטיות קטנות פה ושם. בסה"כ לא מדובר על הצלחה כבירה, למרות שיש גורמים עסקיים שמנסים לת לזה "דחיפה". בארה"ב מתייחסים למשחקים הללו די בביטול וזלזול.

אין בזה אליפויות אירופה, נכון?

ואם יש - באיזה דרג ישראל? ואגב, אחד הQB שהגיעו לסופרבוול בשנה שעברה שיחק שם - בהולנד או משהו, נכון? אני זוכר איזה סיפור כזה מהסופרבוול האחרון...

gadotmi

New member
בדיחה טובה

התכוונתי לעניין ה-"דרג" של ישראל. בכלל, אין משעות לדרג של המדינות כי הקבוצות אינן מייצגות מדינות אל סתם אנשים וגופים עסקיים שקנו את הקבוצות ומנהגים איתם כאילו זה עסק כלכלי לכל דבר.... וכעת, קצת רצינות: השנה יש בליגה הזו 6 קבוצות: סקוטלנד, ריין, קלן, אמסטרדם, פרנקפורט וברלין. כבר אין יצוג לספרד וגם הקבוצה שהיתה פעם בלונדון נדדה לאיזה מקום לא ברור או סתם התפרקה (אני אפילו לא יודע את זה). ה"אליפות" של הליגה הזו נקרא World Bowl (יעני הקבלה ל superbowl ה-"אמיתי"). האלופה נקבעת במשחק יחיד שמשחקותבו שתי הקבוצות שהגיעו לראש הטבלה בסיומה של ליגה במהלכה הקבוצות משחקות זו נגד זו בשיטת ליגה כפי שמוכר לנו.

AntiUltras

New member
לדעתי זה רעיון מצוין ../images/Emo70.gif

סופסוף תהיה קצת אלטרנטיבה לכדורגל המעפן שלנו אגב,בהנחה שהקבוצה תוקם באיזור ת"א(אם בכלל)מישהו רוצה לעזור לי לבחור שם
אני הולך על רמת-אביב ג'טס

Ilya T

New member
עוד כמה

DE -- Ebenezer Ekuban, מהבראונס שנולד בגאנה. Igor Olshanski, אוקראני שנבחר שלישי בסיבוב השני ע"י סן-דייגו Anton Palepoi מסיאטל שנולד בסמואה. Osi Umenyiora אנגלי שמשחק ב-גיאנטס.

puppi

New member
ויש 2 אוסטרלים...

Mat McBriar Punter, Dalas Cowboys Darren Bennett Punter, Minnesota Vikings

למעלה