שחקנים חדשים?

Woogyman

New member
שחקנים חדשים? ../images/Emo110.gif

היי כולם, ראיתי את ההצגה פעם אחת וממש אהבתי, אבל לצערי זאת הייתה אחת ההצגות האחרונות של אמיר, ועם גיא זוארץ אני לא ממש מסתדר אז לא יצא לי לראות שוב. שמעתי שאמיר יעשה שוב הצגות במרץ וזה מעולה, אבל בלי קשר, יש לכם מושג אם יש תכנון לצרף שחקנים חדשים באופן קבוע לצוות בקרוב? שמעתי כל מיני דיבורים, לפני הרבה זמן, על רן דנקר / הראל סקעת / שירי מימון, אבל שומדבר רשמי... יש למישהו מושג?

aMiRi GiRl

New member
אם ככה..

לפי מה שדיברתי עם מיכלי בחנוכה אין שום כוונה לצרף שחקנים חדשים.. היא אמרה לי שההצגה תרד בסביבות מרץ.. אז אם זה ככה.. אז במרץ אלו ההצגות האחרונות.. עם אמיר ומיכל - הקאסט הזוגי הכי טוב :) :) :) ואני אלך לראות 100%

RossandRachel

New member
אממ מה??????

תרד בסביבות מרץ????? אני לא יודעת אם להאמין או לא...אמרו שזה ירד בדצמבר...

mor sh

New member
שלום סם, אם אני לא טועה.

מה המצב? ככה- לפי השמועות במרץ ואולי אפילו באפריל אמיר ישחק- עדיין לא אושר שום דבר. חברים ההצגה לא יורדת! די עם השמועות!! מיכל בעצמה לא יודעת ואפאחד לא יודע מתי היא תרד, הכל השערות- כרגע זה רץ והאולמות מלאים אז אין סיבה להוריד את ההצגה, לפחות לא לפי שעה זאת. כרגע אין תוספות חדשות ועיקר התקציב וההשקעה של התאטרון מתמקד במחזמר החדש- החל ממאי: "הלהקה"- זה הולך להיות פצצה- אתה לא יודע ובכלל אתם לא יודעים מה מחכה לכם. לא היה דבר כזה. מבטיח.

miri a

New member
גם אני דיברתי איתה לפני איזה שבוע

והיא לא ציינה שום דבר על כך שההצגה הולכת לרדת להיפך, תהינו ביחד איך זה עדיין מחזיק מעמד ורץ... ובא עדיין קהל והכל.. בקיצור ההצגה תרד ברגע שהאולמות כבר לא יתמלאו (דבר שכרגע לא קורה).

למעלה