שחקנים לא מרוצים

אדום!

New member
שחקנים לא מרוצים

אם יש לי שחקנים שהם לא מרוצים (unh) כי קשה להם להתרגל לסגנון החיים במדינה, מה אני צריך לעשות? כבר נתתי חופשה וזה לא עזר במיוחד...

ofer16

New member
אין הרבה מה לעשות

חופשה זה בערך המקסימום שאתה יכול לעשות. אתה יכול לנסות לצרף עוד שחקן מאותה מדינה והוא יעזור לו להסתגל. אבל זה כמעט ולא עובד...

JRM

New member
חס וחלילה למכור

מה קרה, אז קצת קשה לו, הוא ילמד אחרי עונה בערך...וזה גם לא תמיד מזיק כל כך ליכולות שלהם על המגרש... תתן לשחקן לשחק, אולי לא תמיד לפתוח בהרכב, אבל אל תשאיר אותו כל הזמן בחוץ כי הוא unh, מתישהו הוא ילמד את השפה

JRM

New member
חס וחלילה למכור

מה קרה, אז קצת קשה לו, הוא ילמד אחרי עונה בערך...וזה גם לא תמיד מזיק כל כך ליכולות שלהם על המגרש... תתן לשחקן לשחק, אולי לא תמיד לפתוח בהרכב, אבל אל תשאיר אותו כל הזמן בחוץ כי הוא unh, מתישהו הוא ילמד את השפה

dylan

New member
../images/Emo45.gif

יש לי שחקן עכשיו בקבוצה שלא הצליח להשתלב בסגנון החיים האנגלי (כמה אפשר תה ועוגיות!? והנימוס בכלל הרג אותו..
) ואפילו הגיעו הצעות לקנות אותו שסירבתי להן, מה שהוסיף לunhappy שלו גם מרמור על זה שאני לא נותן לו לעזוב.. בגלל שהוא תותח עקרונית ושבניתי עליו לעתיד(הוא רק בן 21) פשוט פתחתי איתו בהרכב כל משחק, אפילו אם הוא לא היה טוב (לפעמים החלפתי אותו במחצית השניה ולפעמים נתתי לו 90 דקות בכל מקרה) אחרי כמה משחקים הוא גם השתפר והצדיק את המקום שלו בהרכב, גם עכשיו הוא כבר שמח להשאר במועדון וגם הערך שלו עלה..

ליטן א

New member
לפי דעתי

לפי דעתי, אסור לשחרר אותו. אם נשחרר אותו, סתם נפסיד כסף על שחקן מצויין (כי אחרת, למה קנינו אותו). אצלי היה שחקן טוב, ניגרי, שלא השתלב בחיים הספרדים. שלחתי אותו 5 (!!) פעמים לחופשה, שבוע אחר שבוע.. הפסדתי עליו חודשיים וחצי שהוא לא שיחק... ואז הוא הסכים להישאר בארץ.. ועכשיו הוא אחד השחקנים המובילים בקבוצה שלי..
לפי דעתי, אם לא רוצים לשחרר שחקן, למרות שהוא מבקש, אני אומר, תשחררו, אבל תדרשו עליו הרבה מאוד (מאוד!) כסף.. ככה לא יהיו לו טענות לגבי האי-מכירה שלו, וגם אם תהיה קבוצה שתציע עליו כסף, אז זה שווה לכם, כי תרוויחו עליו הרבה מאוד כסף, שתוכלו לקנות בו שחקן הרבה יותר טוב, או מספר שחקנים טובים... אגב, מעניין מה היה קורה אם היה מנג´ר בארץ.. השחקן מתקשה להסתגל לחיים בארץ, בגלל הפיגועים.. או אולי השחקן מסרב להגיע בכלל ארצה, בגלל המצב..

dylan

New member
../images/Emo13.gif או שהוא מגיע

אבל עוצרים אותו בנתב"ג ל10 שעות ושולחים אותו הביתה למרות תחנוניו של אברהם לוי... בקשר להעלאת המחיר, זה גם גורם לשחקן לunh בגלל שהוא חושב שהערך שלו לא מציאותי, ככה שאמנם קבוצות לא יקנו אותו אבל זה לא ישפר את מצב הרוח שלו...

אדום!

New member
ועוד שאלה...

אני משחק עם מילאן והם הציעו על גאטוסו 14 מיליון! והוא שווה רק 8,750,000. כדאי לי למכור להם אותו בהצעה הזאת? לנסות לסחוט מהם עוד קצת כסף? או פשוט להשאיר אותו אצלי (לא נראה לי...).

JRM

New member
תלוי

אם אתה צריך אותו, אל תמכור בכזה סכום מגוחך שחקן הרכב של מילאן אם יש לך לפניו 2 דפנסיביים טובים ממנו, תעיף אותו לאלף עזאזלים, ובכסף הזה תביא את ג´רי אילולה או קוברו (ולז), 2 דפנסיביים שמתפתחים לטובים במשחק, והם צעירים...לא יעלו מעל מיליון...

ofer16

New member
מי זה הם?

תתחשב בגורמים הבאים: המצב הכלכלי שלך השכר של גטוסו שחקן מחליף בעמדה שלו הקבוצה היריבה (אם הם בליגה שלך, או משחקים איתך באירופה) אם החלטת למכור אותו, תחפש בליגה האוקראינית קשר אחורי טוב. יש שם המון! המלצות שלי:assane n´dayie, sergey fedorov (אני לא בטוח בקשר לאיות) גם radoslaw kaluzny שחקן מצוין.

אדום!

New member
אה...אופס

כשאמרתי "הם" התכונתי למנצ´סטר יונייטד... אני אבדוק את השחקנים שאמרת לי... ותודה על התגובות המהירות...

אדום! אם תמכור אותו אתה ממש פרייר

אל תמכור אותו תציא עליו יותר כמו 21 מיליון ואם הם יסכימו אז תחשוב על זה בפחות מזה אל תמכור!!! ועוד משהו הפועל חיפה מלחמה וגליל היא אלופה!!! דרך אגב איך היה במבחן בתנ"ך???

אדום!

New member
סר דור חיות../images/Emo3.gif

פה זה לא פורום לימודים...וגם לא פורום כדורגל וכדורסל...

KaZaM

New member
לא שווה לך למכור ובטח שלא אם הוא

בהרכב תגיד להם לפחות 20 ומשהו מיליון

קיר קמט

New member
על גאטוזו קיבלתי כבר 31 מליון ליש"ט

ועדיין, לקח לי שלוש שבועות להתחרט על המכירה שלו אז. את גאטוזו לא מוכרים.

למעלה