שחקנים שאני מחבבת במיוחד

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
שחקנים שאני מחבבת במיוחד

ושאף אחד אחר פה לא יכיר... :( ניקולס לי. מייקל רוזנבאום (בעצם, בנות פורום סמולוויל עלולות להכיר אותו). ג´ון גלובר (הבחור שבנות פורום סמולוויל מפסידות). ריצ´רד וגארט מהסנטינל. ג´ואל טובק (בנות פורום זינה מסתובבות פה בכלל?). לי טרגסן וכריס מלוני (פורום אוז, מישהי?). אלן ריקמן (טוב, אז אותו כן תכירו). חצי מהזכרים היותר נידחים מבאפי... וגם הפחות נידחים (ג´יימס מרסטרס, אנתוני הד, אלקסיס דניסוף, רובין סאקס, ועוד). זוהי רשימה חלקית בלבד.

מיצי007

New member
חלק אני מכירה

וחלק לא.... בשביל זה הפורום קיים, שבסופו של דבר יכירו את כוווווולללללםםםםם.

Lizz

New member
את מי את מכירה?

ואת מי לא? :) (אני אמורה להציג את אלו מהם שפחות מוכרים? להביא פרטים עליהם או תמונה?) ושאלה לא קשורה: האם יש צ´אטים מאורגנים לפורום או לא?...

מיצי007

New member
תשובה

בקשר לשאלה הראשונה שלך, זה קשה לי לענות עליה כי אני לא רואה את כל הרשימה שרשמת ואכן היא ארוכה. אם את רוצה,את מוזמנת לשים תמונה או פרטים על אלו שאת אוהבת במיוחד ואני אארגן איזה משהו עליהם אם תירצי כמובן. ותשובה לשאלה הלא קשורה- יהיו צ´אטים בקרוב,אבל לא עכשיו... בגלל שהפורום לא מבוסס עדיין עם מספיק משתמשים שמבקרים בו בקביעות אז עם זה נצטרך לחכות קצת.מקווה שיהיה לך את הסבלנות לזה

gracie

New member
אני לא היחידה שאוהבת את אנתוני הד!!

ייייהההההה!!!!!!!!!!!!!!!

Lizz

New member
אם אתן רוצות

יש באתר שלי תמונות של כולם נראה לי. רובם בכל מקרה. כשיהיה לי יותר זמן אני אעלה לפורום כמה שטויות שקשורות אליהם. תמונות, באנרים, וולפייפרים... וגרייסי, יש באתר שלי פינה לפיקים ושטויות של ג´יילס\איתן, אם בא לך :)

GD4EVeR

New member
אופס...

הלינק השני לא היה אמור להיות, אבל הוא יצא בטעות, מסיבות ברורות... (לא שמתי לב)

Lizz

New member
קווין סמית

הוא שחקן ניו זילנדי, זכרונו לברכה, ששיחק בהרקולס וזינה ומספר גדול למדי של סרטים ניו זילנדיים. הוא נפטר לאחרונה, ואפשר להשיג עליו המון מידע בפורום זינה פה בתפוז. גם הוא שחקן שאני מאוד מעריכה - אבל...

Lizz

New member
ואיך יכולתי לשכוח

פיטר ווינגפילד. ואיתו מגיע יד ביד גם וולנטין פלקה שאני מתחילה לחבב בניגוד לרצוני :)

Lizz

New member
וגם

סטיבן מקינטוש. איך יכולתי לשכוח. והרשימה מתארכת....

למעלה