dark happy shadow

Member
מנהל

אריק מקולום ניתח ב"באסקטניוז" את הבור שישאירו הכוכבים במכבי ת"א, ומציע פיתרון: "קלייברן יכול להיות השחקן שסביבו תיבנה הקבוצה"​

dark happy shadow

Member
מנהל

השחקן במסר אחרון למכבי תל אביב ואוהדיה: "הוכרחתי לעמוד בצומת בין שתי אהבות. אלה היו השנתיים הכי טובות בחיי"​

dark happy shadow

Member
מנהל

לורנזו בראון בראיון פרידה: "מרגיש פספוס, זו ההחלטה הטובה ביותר עבור משפחתי"​

היכולת הלא מרשימה העונה ("אנשים לא יודעים כמה הקרבתי"), מכבי תל אביב ("נהניתי מכל רגע, מקום שהיה לי לבית"), עודד קטש ("מהמאמנים הטובים שהיו לי") וחלום היורוליג ("עם ווייד בולדווין היינו זוכים העונה בקלות") • רגע לפני החתימה בפנאתינייקוס, הרכז נפרד​

מקושי להזדמנות: כך תתגבר מכבי תל אביב על הנטישה הגדולה של הכוכבים​

עזיבת ארבעת שחקניםה המובילים, פותחת בפני הצהובים דלת לעתיד מאתגר, אך כזה שיכול לשנות את פניה ולהפוך אותה שוב ל"קבוצה ישראלית" • החכמה תהיה לדעת לתווך את זה לאוהדים​

ווייד בולדווין בראיון פרידה: "בגלל המלחמה, אני חייב להגן על המשפחה שלי"​

כוכבה הגדול של מכבי תל אביב חגג אליפות צהובה שנייה, אבל סיים את דרכו בישראל: "זה היה משחקי האחרון כאן, לפחות לעתיד הקרוב" • סיפר על ימי הפציעה: "הייתי במקום אפל לתקופה מסוימת" • והסביר איך הוא רוצה שייזכרו אותו: "לוחם האולטימטיבי, שנתן הכל על המגרש"​

dark happy shadow

Member
מנהל

באירופה בטוחים: ווייד בולדווין יהיה שחקן פנרבחצ'ה בעונה הבאה​

כוכבה הפצוע של מכבי תל אביב, שלא ישתתף במשחק השני של סדרת הגמר מול הפועל תל אביב, בדרך לקבוצה צהובה אחרת • על פי הדיווחים ברחבי היבשת, הגארד סגר את תנאיו באלופת טורקיה לשנתיים עם אופציה לעונה נוספת • גם בונזי קולסון מועמד להגיע​

למעלה