שחקנימרי לו בחנוכה - מידע מלא

Nir5L

New member
שחקנימרי לו בחנוכה - מידע מלא

כידוע, יעל בטרזן אמיר (ואולי מיכל) בפיטר-פן. אילנה אביטל אולי במחזמר אבל לא יכול לדבר על זה עכשיו אבל גם אביטל ליבני במחזמר!!!!!! רשימת השחקנים של אלאדין: אלי יצפאן צביקה הדר תום אבני הדס מורנו שירלי לילו, נטע הבר, אביטל ליבני, אילן ליבוביץ', עדי אשכנזי, יעל נחום, זיו מאיר, בני אבני, עומר עציון , רועי ניגרי, נדב ניר, משה מלכה, טל רובינשטיין, יגאל מזרחי, גיל קפטן, מוריס כהן, ענבל וידושינסקי, דורית מאירוביץ', חן קופרו, חן שטיין, הילית קרנר, רעות טל, קרין מגריסו, טופז ג'ינו, הילה שעשוע, עמית גררה, שלומית שרעבי, נועה גררה, אדוה טרם, יהל וינטרוב, מור בלומנפלד, נטע הרשקוביץ, זיו דניו, מיכל שואף, יעל וייס, לירון עוזרי, טל לובין, גיא קדוביץ', אופיר נג'רי, ליאור באייר, אנטון לפידוס, אסף נדלר, איתי פרחי, יניב הדד

Nir5L

New member
פורסם גם התפקיד שלה..

הכל בעמוד החדשות של האתר www.musicals.coo.co.il

mary lou

New member
אינשללא בחנוכה הבא...

תפקיד ראשי
<אני רואה את ההצלחה של אביטל כהצלחה אישית
> יש מרי בחנוכה תגידו? כי נראה לי שכולם נורא עסוקים...

אמן אמן אמן אינשללא!!!!!!!

כל הצלחה של כל שחקן במרי לו זה עוד אושר בשבילי!! אני רוצה שיהיה להם המון

LOVEאמיר

New member
../images/Emo13.gifהקיצר כ ו ל ם במחזמר...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני במחזמר.. חחח...

mary lou

New member
../images/Emo93.gif כרגע קלטתי../images/Emo70.gif

זה הולך לעלות לנו המון כסף
הם לא יכלו להרים מחזמר אחד גדול של כל כוכבי מרילו? שלושה מחזות חנוכה זה הולך להיות כואב לכיס
וחוץ מזה, חנוכה זה 8 ימים... מתי יהיה לנו זמן? איזה חוסר התחשבות....

LOVEאמיר

New member
אפשר שנייה להגיד משו???

תודה.
אממ... טוב אז ככה: אני לא מבינה מה יש לכם להתלונן עכשיו על זה!! מה עם כל הכסף שהשקעתם על 50 הצגות של -"מרי לו"?!?!?!?!? הלוואיו ואני הייתי יכולה ללכת 50 פעם לאותה הצגה...
אז מה יש לכם להתלונן תגידו לייייי!?!?! הלוואי עליי אלוקים..
אני כולה הלכתי ל-"מרי לו" פעם אחת! וזהו! נגמר! אין! גורנישט! נאדה! כלום!בעע!

Nir5L

New member
מזאת אומרת

גם את מופיעה במחזמר? איזה? ואם באמת חשוב לראות את המחזמר.. תמצאו הנחה בכל חור.

mary lou

New member
ממתי את שואלת?

ואני באמת מצטערת, אבל קיים חופש ביטוי, וכן, בא לי להתלונן. ואני גם ממש לא מבינה את הקשר בין כמה פעמים היית במרילו, לעובדה שללכת לשלושה מחזות זמר של חנוכה בחנוכה אחד יוצא יקר, וזה יוצא יקר.

Nir5L

New member
לא לשכוח ש...

שההצגות של חנוכה זה תקופה של עשרה ימים בערך ומרי לו כבר כמה שנים :)

Plasure

New member
מלכת ההתלננויות אומרת שאנחנו

מתלוננים. אחח לאן הגענו

mary lou

New member
../images/Emo6.gif אבל לא יפה ../images/Emo11.gif

בלי שטויות בפורום בבקשה

Subil

New member
אז כנראה על זה אביטל ../images/Emo88.gif

דיברה איתי כשאמרה שהיא עובדת על משהו אבל אני מקווה ובטוח שיהיה מעבר לזה יש לי עין ויש לה פוטנציאל

Plasure

New member
אני לא בטוחה שאני הולכת לאנשהו

נראה לי שזה כבר דיי ילדותי, וחראם על הכסף. אם יהיה משו יעני "מציאה" (ולא יהיה) אני אלך :)

Nir5L

New member
יש סיכוי שגם..

טלי אורן ואילנה אביטל ישתתפו בהפקה של חנוכה.. אבל כרגע אני לא יכול לפרט יותר מידיי..:) לפרטים ועדכונים www.musicals.coo.co.il

mary lou

New member
זה קונספירציה נגדי נכון../images/Emo35.gif

הם כולם עשו שם יד אחת כדי לרושש אותי אה? טוב, אז לכל מי ששומע הנה , הצלחתם. איןןןן לי כסף למיליוני הצגות, בנתם? אז תתחילו לצמצם קאסטים! או להכניס אותי לתוכם! אה... וכן, גם נגמרו לי הימים הפנויים, אז ברשותכם. אולי גם יונתן רוזן רוצה להעלות הפקה משלו? כן! ואסף, אתה רוצה גם? יאללה. ניתן לשרי לשחק באיזה "כיפה אדומה" לאיזה מישו מהקורוס ניתן את "פטר והזאב" ויופי
ורק למען הפרוטוקול...שלא יגידו שאני לא מפרגנת חלילה... אני אהיה מאושרת אם כל הנ"ל ימצאו את אושרם, עושרם ועבודה ראויה במחזות למיניהם
שיהיה בכיף <ועוד יותר מאושרת אם גם אני

LOVEאמיר

New member
../images/Emo6.gifחחחח... או.קיי או.קיי...

דרך אגב, בקשר לזה ששאלתי אותך למה את מתלוננת, זה היה לגמרי בצחוק... וממש ברוח טובה, אז למי שחושב אחרת:p... גם לי אין כסף, בעע!

למעלה