שחקנית... איך קוראים לשחקנית שמגלמת את העוזרת של וויל?
J joyalfa New member 24/6/04 #3 קוראים לשחקנית... שמשחקת את המזכירה של וויל Sarah Shahi שרה שיי אם אתה צריך משהו כזה על אליאס -תשאל אותי. אני מוכן לעזור תמיד.
קוראים לשחקנית... שמשחקת את המזכירה של וויל Sarah Shahi שרה שיי אם אתה צריך משהו כזה על אליאס -תשאל אותי. אני מוכן לעזור תמיד.
J joyalfa New member 24/6/04 #4 אם תשים לב איירה השחקנית שמשחקת את אנה אספינוסה היא אותה שחקנית שמשחקת ב24 את ג'וליה מיליקן.
א איירה גיינס New member 24/6/04 #8 דבר ראשון: אההההההה ידעתי שהיא נראת מוכרת! חשבתי שהיא שיחקה כושית אחרת ב"גולשים בזמן" (עונה 6)... דבר שני: חשבתי שכולם מכירים את כולם בפורום 24...
דבר ראשון: אההההההה ידעתי שהיא נראת מוכרת! חשבתי שהיא שיחקה כושית אחרת ב"גולשים בזמן" (עונה 6)... דבר שני: חשבתי שכולם מכירים את כולם בפורום 24...
R RenanaD New member 24/6/04 #12 למה לשים סימון ספוילר אם שום הודעה בשרשור הזה היא לא ספוילר? כל השאלות והתמונות לקוחות מעונה 1, והודעות כאלה לא מקבלות ספוילר. רק מעונה 2 והלאה.
למה לשים סימון ספוילר אם שום הודעה בשרשור הזה היא לא ספוילר? כל השאלות והתמונות לקוחות מעונה 1, והודעות כאלה לא מקבלות ספוילר. רק מעונה 2 והלאה.
J joyalfa New member 25/6/04 #15 שרשרתי לנכון השאלה מכוונת לאיירה הוא אמר שכולם מכירים בפורום 24 ולא הבנתי אותו אז שאלתי אותו
ק קרלוצה New member 25/6/04 #16 אז היית צריך לשרשר להודעה.... של איירה לא של רננה....פעם הבאה תעשה הוספת תגובה להודעה שעליה אתה רוצה להגיב...
אז היית צריך לשרשר להודעה.... של איירה לא של רננה....פעם הבאה תעשה הוספת תגובה להודעה שעליה אתה רוצה להגיב...