שחקני אונליין פוקר הכי מורווחים

DaboR zx6R

New member
שחקני אונליין פוקר הכי מורווחים

עד לאיזה סכום מדובר על שחקני און ליין הכי מורווחים בעולם בטורנרים ניטו?

AdAmD1

New member
אי אפשר באמת לדעת.

יש המון אנשים שחוסמים את הפרופילים שלהם בSharkscope. אפשר לדעת מי הגדולים לפי הLeaderboards באתר שלהם.

AdAmD1

New member
רוב המקצוענים חסומים בSC

ויש המון שמשתתפים תמיד בכל הטורנירים הגדולים (של FT), ובגלל שיש כל הזמן המון טורנירים אני גם חושב שקשה פיזית לעקוב אחרי זה. למרות שאם קיימת איזושהי טבלה אשמח לראות אותה..

DaboR zx6R

New member
לא מובן איך אפשר לחסום משתמש

יש להפ אפשרות לחסום את עצמם או משהו כזה? בכל מקרה יש הרבה שחקנים מעל חצי מליון דולר יש אפילו מעל מליון יצא לי לראות אבל רובם עשו את זה תוך שנה או שנתיים לא ראיתי שחקן שעשה כבר מעל 3 מליון בתקופה של 5 שנים נגיד רוב השחקנים הכבדים אני רואה זכיות מהשנה שנתיים האחרונות

2המרפא

New member
הכסף הגדול באמת באינטרנט זה בקאש גיימס

שם אתה תראה תוצאות של מיליונים הרבה יותר מאשר טורנירים.

talhorm

New member
והמרווח הגדול זה כמובן פיל אייבי

עם איזה 15+ מליון רק באינטרנט בשנים האחרונות והוא בכלל לא משחק הרבה... יכול לעבור חודשיים בלי שתראו אותו בפולטילט פעם אחת

2המרפא

New member
כן הוא מורווח אם אני לא טועה ב17-18 מיליון

מבלי לשחק הרבה. פטריק שני אבל הוא טוחן כמויות ידיים ופיל גלפונד שלישי וגם הוא יחסית לא משחק הרבה לאחרונה, אבל בהתחשב בזה שהבנאדם כמעט לא מפסיד סשן זה לא מפתיע.

talhorm

New member
גולפנד ברווח יותר גדול מדוואן? מרשים...

אומנם אילסדור לקח לדוואן נתח רציני אבל עדיין חשבתי שדוואן בטופ 3 לפחות של המרוויחים באינטרנט

2המרפא

New member
דוואן סיים את השנה שעברה ב-5 או 6 לא זוכר

וגם שנה לפני זה הוא סיים מאוזן. השנה הוא התחיל מדהים +7 ומאז הפסיד איזה 4 מיליון ועכשיו הוא ב+3. לעומת זאת הסיכוי שגלפונד יפסיד סשן זה כמו הסיכוי שאינטר יחטפו 2 גולים.

למעלה