שחקני הטלנובלה

שחקני הטלנובלה

מישהו יכול לשלוח לי את כל הרשימה של השחקנים ברמת אביב לדורותיהם. דרך אגב אני מכינה מאין ארכיון טלנובלות. אז לכל מי שבעיניין חזק ורותה לתרום פרטים נוספים על העלילות, הפרקים, מי אמר למי באיזה הקשר - אני אשמח. תודה, ויום נפלא

חכם ניר

New member
אני ארשום לך רשימה חלקית שאני יודע.

רשימת השחקנים לדורות ארבעת העונות של רמת אביב ג' 1995-1999 : גילת אנקורי (עידית לינוביץ'). ברוך דרור (גיא ריבק). איציק סיידוף (נתן דן אור). צ'ארלי בוזגלו (יוני שחם). תמר הנגבי (טלי פלד). אורי ורדי (בני פלד). שלמה סדן (מייק לינוביץ'). נועה תשבי (דפנה מאור). נועה לביא (חגית). גליה סודרי (רונית). חדווה פינגבלט-נוביץ' (שחר). ליאור מילר (דין). יעל בר זוהר (שרון). ניר שלמון (דניאל). צביקה פורמן (גבריאל). יהודה לוי (גיל). שחר סורק (שלומי). חדווה פינגבלט-נוביץ' (שחר). יונתן קוניאק (ליאון). ג'ק אדליסט (אלכס קלייבורן). אביטל דיקר (סנדרה שוטי). גדעון שמר (יואל ריבק). רבקה דרייפוס (רשל). צחי נוי (עו"ד אפרים יבנוסקי - פיפו). שירלי שוורצברג (רונה). שירלי ברנר (ורד). גלית גוטמן (אודליה ציפורי). ניצה שאול (שלי דן אור). יואב צוקר (תומר). לירון גרטי (יסמין). לירון לב (איריס). סער בן יוסף (אמיר). תומר רוסו (רונן). שחר סורק (שלומי). דוד קיגלר (צ'יף). אבי פניני (עמיקם חורש). צופית גרנט (חברה של עידית בעונה הראשונה). עופרה ויינגרטן (חברה של עידית בעונה הראשונה). גבריאלה לואיס (לייזה). גיא זוארץ (נמרוד). גליה שפרינג (שרה - המזכירה של מייק לפני ורד). ענת הרשקו (שירלי). מורן אייזנשטיין (אינגה). יאנה קלמן, דנה אבריש (דוגמניות באופל). אם יהיו עוד שאזכר בהם, ארשום רשימה נוספת ובהצלחה.

shminia net

New member
במדיה ואת מקימה אכריון טלנובלות

במדיה ואת מקימה אכריון טלנובלות ישראליות, אשמח לעזור בבנייותו,גמאני בעבר התחלתי לבנות, אחד כזה והפסקתי באמצע. כרמל.

hai001

New member
עוד שחקן ששיחק בעונה ראשונה

אורן שבו שגילם את רוני שהתחיל עם שרון.

hai001

New member
היה עוד שחקן שהיה בעונה הראשונה

הוא שיחק כבמאי.

חכם ניר

New member
כן, אלי זה שהיה לו סיפור עם דפנה...

ורצה לשלב את שרון כשחקנית ואת עידית בתפקיד האם, אך עידית לא אהבה את הסיפור כי הוא בילה עם דפנה והשאיר את צוות ההפקה בזירת הצילומים. לא יודע מי זה במציאות וגם היה את אשר גת, אחד ממפיקי הסדרה, ששיחק מוכר אקדחים שירדן קנה ממנו אקדח בסוף העונה השלישית ואת התסריטאי גל פרידמן ששיחק כאחד מחברי הוועדה שבחנה את רצונה של טלי לגדל את עודד אחרי שרשל מסרה לה אותו.

hai001

New member
השם של שחקן במציאות ששיחק את

הבמאי ניראה לי קראו לו גיא (אני לא בטוח) אבל שם משפחה שלו אני לא זוכר.

למעלה