שחקני קולנוע לעולם הדיסק

Lord bigfoot

New member
שחקני קולנוע לעולם הדיסק

איזה שחקן קולנוע מתאים ביותר לאיזו דמות מעולם הדיסק? אני אתחיל בוודי אלן לסתמ-רוח.

Death of Rats

New member
ממממ *מתאמצת*

כריסטינה ריצ'י יכולה להיות יופי של סוזאן, לדעתי (גם יתאים לה שיער לבן...). היא גם השחקנית האהובה עלי (וגם הליהוק שלי לאנתמה דיוויס מבשורוטו) אבל אני לא משוחדת ^^;

The Mad Hatter

New member
אם כבר-

שרה מישל גלר בתור אנגואה. יש לה את המראה העייף... כריסטיאן סלייטר לא טיפה זקן בשביל מורט? מורט המבוגר, אולי. המעיר...יתאים יותר שחקן לא מוכר. מוות-כריסטופר לי (מקורית שכמוני *_*). מאגרט יכולה להיות ליסה קודרו, רק צעירה יותר והיום ראיתי סידרה בריטית מוזרה עם כומר שהיה יכול להיות קאטוול (חיתוכטוב?) די טוב. שניהם היו דומים לpork pie (לשניהם לא היה זקן). אנתוני הופקינס לשאדוול מבשורות טובות וזהו לבינתיים. o_O

Lord bigfoot

New member
עוד כמה

רוברטו בניני בתור נובי רובין ויליאמס the burser דני דה ויטו CMOT dibbler רוברט דה נירו בתור קומנדר וימס

The Mad Hatter

New member
דני דה ויטו...

יותר פרד קולון, לדעתי. ואני לא חושבת שקיים שחקן שיכול לשחק את הגזבר כמו שדמיינתי אותו, אבל יכול להיות מעניין...>_< ואלן ריקמן בתור וטינרי (אם אני לא טועה, טרי פראצ'ט אמר שהוא דמיין את אלן ריקמן בתור וטינרי בעצמו, אז מי אני שאתווכח?). :)

Fingertip

New member
הגזבר...

טום גרין
אם הוא רק ישיג מבטא בריטי... הוא פשוט אדיוט מספיק! אהד.

Fingertip

New member
אין לכם תמונות?

אני כמעט אף פעם לא מזהה שחקנים לפי שם... (חוץ מאשר השחקנים היותר מפורסמים) אהד.

The Mad Hatter

New member
למה רק תמונה?

לאלן ריקמן יש גם פורום...P: די טיפשי, למען האמת, אבל הוא שחקן טוב. ^_^ וחייבים לדחוף את גארי אולדמן למשהו. ראיתי הצעה שהוא יהיה אזירפאל. דווקא יכול להיות משעשע. ואולי אוטו שריק (?) מthe truth

The Mad Hatter

New member
הוא מדובב את מוות

בסרטים המצוירים. ואם אתה מתעקש על הופעה אחרונה-הוא סארומן בשר"ה (או שזה היה סאורון? דאמיט, אני צריכה לקרא את הספרים האלה שוב...).

למעלה