שחק וסביר מתפטרים

thetruth48

New member
שחק וסביר מתפטרים

קודם כל מפתיע מי הבא בתור ברשימה?

אלוני.

New member
צריך לשאול את

משעל. וברצינות: צריך קצת יותר גדלות נפש כדי לעשות צעדים מהסוג הזה. בני בגין קבע סטנדרט נאה

thetruth48

New member
זה שונה

בני בגין התפטר כי לא השיג את מטרתו. להערכתי אם היו הוים בחירות הוא היה משיג את מטרתו וכפליים. שחק וסביר פורשים כי הם מאסו בשלב זה מהפוליטיקה. סביר הבין שאין לו שום עתיד בפוליטיקה והוא יכול לתרום יותר במקומות אחרים, אז עדיף לפרוש בכבוד שחק זה סיפור עצוב - אחד האנשים המוכשרים יותר במדינה שיש לו בעיה אחת. מאז מחלתו פשוט שום דבר לא ממש מעניין ולא ממש חשוב לו. הוא קם ב900 הולך ב 1700. אין לו הקילר שיש לפולטיקאים אחרים. כי זה לא מעניין אותו

אלוני.

New member
שחק

גם הוא לא השיג את מטרתו. אני מסכים איתך לגבי שחק, וחבל.

hreuven2

New member
שחק אינו איש מובחר

נכנס לפוליטיקה כמועמד לראש ממשלה עם בלון מנופח בהליום ויצא בגודלו הטבעי כבלון מחורר שאין לו אפילו אוויר לעוף בשמי הארץ

אלוני.

New member
אין קשר

הוא אכן נכנס כמועמד לראשות עם הרבה ציפיות וכגודל הציפיות גודל האכזבה. אין בזה כדי להעיד על האיש ולא כלום. טנשים יכולים להיות מובחרים גם בלי להיות ראש ממשלה ויכולים להיות ראשי ממשלה שאינם מובחרים. שחק הוא מהאנשים היותר אינטלגנטים ויותר מובחרים שהגיעו לפוליטיקה הישראלית, חוסר הצלחתו בפוליטיקה מעידה גם על השדה הפוליטי ולא רק על האיש.

hreuven2

New member
אני לא יודע מה מקורותיך

אבל אתה כנראה לא מכיר אותו מספיק ומאחר בחיים לא לקח אחריות[חוץ מהיותו קצין צעיר]הוא יכול לצאת טפלון מכל דבר

אלוני.

New member
למזלו

הוא לא זקוק לכתב הגנה ממני ביחס להחלטות שהוא קיבל בחייו

hreuven2

New member
לסביר אחריות להרס המדינה

האיש הזה שהיה נספח עיתונות בארצות הברית כמדומני בניו-יורק הוקפץ גבוה לראש פירמידת אוסלו ובלי כל ידע ויכולת אישית סייע להביא הנה את אש``פ וראו מה קרה. טוב שהלך וחבל שלא הלך קודם לכן ומזל שלא הגשים את שאיפותיו. אני מסכים עם דבריו שאין לו מה לתרום-באמת אין לו

למעלה