שחרור כספי פיקדון אישי צבאי

שחרור כספי פיקדון אישי צבאי

האם מישהו יוכל לעזור לי למצוא מישהו שיוכל להוציא לי את כספי הפיקדון הצבאי במלואו למרות שלא מלאו לי 5 שנים מתאריך השחרור? אך בדרכים כשרות.... אולי עורך דין או משהו כזה... לא למטרות נישואין הקמת עסק לימודים וכדומה... תודה .. לירן

היי לירן

לצערי מה שאתה מבקש לא ממש אפשרי היות ונושא הפיקדון מעוגן על ידי חקיקה.
אתה מוזמן לפנות אלינו בפורום באתר ולחשוב ביחד על דרכים אחרות לסייע לך בהצלחה צוות מומנטום

שיווה100

New member
למה לצערי? לדעתי זה מצוין

המטרה היא שחיילים ישתמשו בכסף לצרכים שגם יתרמו למדינה בסופו של דבר, שילמדו, שיתפתחו כלכלית באמצעות עסק אם הם לא מסוגלים/רוצים ללמוד וכו'. אם לא היתה הגבלה לא היה מה שימנע מצעירים משוחררים לקחת את הכסף, לשרוף את כולו בהודו או משהו דומה ולחזור בלי אגורה. החלטה מצוינת לשם שינוי (לעומת רוב ההחלטות שנלקחות במדינה הזו)....

מה זה קשור בכלל

יש אנשים שלא יכולים ללמוד מסיבה כלשהי גם כלכלית. אני אישית חושב שבן אדם עם צרות כלכליות ובלי גב כלכלי מההורים קודם כל צריך לעמוד על הרגליים ולהוריד את המינוסים שלו ורק אחרי זה לחשוב על לימודים גם אם מדובר בעוד שנה של לנסות לחסוך. ישנם אנשים שמגיעים אל הקצה והם צריכים את הכסף הזה בשביל לכסות חובות וכאלה ולא לששרוף את זה בטיול שאנטי בהודו. לא כולם מסתכלים על זה ככה אפשר גם להשתמש בכסף הזה בתבונה.

שיווה100

New member
מה שאתה אומר טוב ויפה

בפועל במבחן המציאות אם הפיקדון לא יהיה מוגבל בתנאים רוב האנשים ישתמשו בו לא בתבונה אלא בבזבוז בטיולי שאנטי למיניהם.. מעטים האנשים שישתמשו בפקדון למצבים בו אתה מתאר, ואתה יודע, אי אפשר לרצות את כולם.. תמיד יהיו כאלו שייפלו בין הכסאות. בכל מקרה גם במצב שאתה מתאר ניתן לעבוד, לסגור את המינוס, לעמוד על הרגליים ולאחר מכן להשתמש בפקדון למטרות שיועילו הן לחייל המשוחרר והן למדינה כמו לימודים וכו'.. מי שלא מעוניין, אחרי חמש שנים הפקדון נזיל ואפשר למשוך אותו.

תרומה למדינה

אתה כל הזמן חוזר על המשפט הזה של- לתרום למדינה... מה זה השטויות האלה אני את התרומה שלי למדינה כבר נתתי בזה ששירתתי 3 שנים. פה התרומה שלי למדינה נגמרת ופה מתחיל העניין שאותה מדינה גם צריכה לתרום לי ולא להערים קשיים על אנשים. אני בכוונה אומר אנשים כי אני בעצמי מכיר כמה אנשים חוץ ממני שזה מפריע להם העניין הזה. אז זה ממש לא מעניין אותי אם ללמוד או להקים עסק זה תורם למדינה כי בתכל'ס המדינה הזאת לא עוזרת כמו שצריך לחיילים משוחררים אז די כבר עם ההתייפיפות נפש המביכה הזאת. ועצה קטנה- הדבר המביך האמיתי הוא שאתה גם מושפע מ "משפטי מחץ" למיניהם וכל מיני סיסמאות של סמרטוטי רצפה אז די.. זה פאתטי.

למעלה