שחרור לאחר גיוס ע"י תא מוחזרי שירות

ReutBenH

New member
שחרור לאחר גיוס ע"י תא מוחזרי שירות

אני מוחזרת שירות, התגייסתי ביוני האחרון . למרות הרצון והמוטיבציה מצבי הבריאותי שלי לא מאפשר לי לתפקד באופן נורמלי. כבר הייתי מסופחת לר"מ 2, והוחזרתי ליחידה. לרופאים אין מענה למצבי.. לכן אני פונה לכאן, יש איזשהי דרך לתקשר עם מי שאחראי על הגיוס בתא מוחזרי שירות לבקש לשקול שחרור?
בגלל שאני שוחחרתי בעבר ומרצוני ביקשתי לחזור, אמור להיות הליך של ערעור?

נ ו ע ה 12

New member
תתקשרי לתא מוחזרי שירות *6535

רפואה שלמה

ReutBenH

New member
תודה. התקשרתי

הם לא יכולים לעזור לי. יש גורם אחר שניתן לפנות אליו?

ReutBenH

New member
תודה שוב. בטוח שזה רלוונטי?

לא היה לי קשר לתא מתנדבים בהליך הגיוס

Run for a Fall

New member
היי

ניתן להתיר התנדבות בשל החמרה במצב הבריאותי, תפני לתא מתנדבים והם ידריכו אותך מה לעשות.

בעיקרון צריך חוות דעת של רופא שקובעת שאת לא כשירה לשרת.

אם מישהו שם טוען שהם לא אחראים על זה - שידאגו להפנות אותך לגורם המתאים (הם אמורים לדעת).

ReutBenH

New member
תא מתנדבים יצרו איתי קשר ואמרו לי

שהם לא יכולים לעזור להם כי אני לא שייכת לטיפולם. כיוון שאני מוחזרת שירות..
דיברתי גם עם תא מוחזרי שירות וגם הם לא יכולים לעזור לי..
למי אני יכולה לפנות? אני כבר יוצאת מדעתי... כל הזמן בגימלים.. והרופא ביחידה אדיש..

נ ו ע ה 12

New member
תבקשי מאחד הגורמים שיפנה אותך לגורם המטפל.

לדעתי זה אמור להיות תא מוחזרי שירות, מוזר שהם מתנערים מאחריות. בתור אפשרות שלישית הייתי מציעה לך באמת לפנות לרופא היחידה אבל את אומרת שהוא אדיש למצב... תבקשי מהמפקד שלך שיפנה אליו או למי שמעליו.

ReutBenH

New member
תודה

מוחזרי שירות כל הזמן אומרים שתפקידם זה רק לגייס, והם לא אחראיים למה שקורה איתי הלאה... הם הפנו אותי לנציב קבילות חיילים ולמוקד פניות ציבור החיילים.. אני לא יודעת עד כמה זה רלוונטי אבל אני מנסה. שלחתי את המסמכים הרפואיים
המצב מאוד בעייתי, אין לי כל כך מפקד. בגלל מצבי הרפואי הועברתי בין הרבה בסיסים כי כל בסיס לא רצה להתעסק עם הכאב ראש הזה. עכשיו מי ש"אחראי עליי" זה מפקד הבסיס שמנפנף אותי כל הזמן.
באמת אי אפשר לעשות כלום חוץ מכל זה?
אין עוד גורם שניתן לפנות אליו?

נ ו ע ה 12

New member
במקרה הזה במקומך באמת הייתי פונה לנקח"ל

לאחר שניסית כמה וכמה גורמים וכולם התנערו מאחריות.
איך עברת מבסיס לבסיס? כלומר, מי טיפל לך בזה? הרי הסיבה הייתה רפואית אז היה צריך להיות מעורב בזה גורם רפואי, לא?

למעלה