שחרור לחץ ועצבים(אין צורך להגיב)
ההודעה הזאת שנכתבת כאן אינה מצריכה תגובות מצידכם,פשוט אני רוצה לשחרר ולהוציא את זה כי זה נמאס עליי. זה כ"כ שובר אותי,שהדס כנראה שצדקת
זה נמאס לי שכולם מסתכלים עליי בזלזול(טוב לא כולם,רק אנשים בודדים מאוד קרובים אליי),זה מרתיח אותי שההורים שלי טוענים שאני מאמצת לעצמי כל מיני אלילות נוער אמריקאיות בתור משפחה שלי ולא מתחשבת באנשים שבאמת קרובים אליי(שזה ממש לא נכון כדרך אגב,כל מי שמכיר אותי יודע את זה). *זה מעצבן אותי שאחותי צריכה להגיד לי 10 פעמים ביום כמה היא שונאת את מרי קייט ואשלי כי הן רוצות לעשות ניתוח באף *זה מעצבן שכולם חושבים שהן מפגרות ומטומטמות ואין להן שכל *זה מעצבן אותי שאומרים לי שאני מגנה על אנשים שאני לא מכירה במציאות *זה מעצבן אותי שאני צריכה להתעלם מתגובות של אנשים עליהן *זה מעצבן אותי שאני רגישה מדי ונעלבת כל פעם שכותבים עליהן ביקורת *זה מעצבן אותי שכל פעם שמראים משהו בטלוויזיה על הילארי דאף/התאומות אז אני צריכה להתעלם מהתגובות של ההורים שלי *זה מעצבן אותי שאף אחד לא מבין אותי וזה מעצבן אותי כי אני יודעת שההורים שלי צודקים במידה מסויימת,אבל למה זה חייב לצאת ברע?למה בכזה זלזול? למה כשהערתי היום לאחותי ש"זה סתם כתבה והן לא עשו שום ניתוח באף ותפסיקי לעצבן אותי בכוונה" אז אמא שלי צריכה להגיד שהן סתם מגעילות ושהיא בכלל לא ניסתה לעצבן אותי אלא רק להגיד לי את האמת בפרצוף. למה אז אמא שלי צריכה להגיד לי "אני מפחדת שהפכת את כל הזמרות והשחקניות המפורסמות האלה למשפחה שלך,מה יקרה לנו?" מה בסך הכל אמרתי לאחותי?שזה סתם שמועה הקטע עם הניתוחים הפלסטיים
מצד אחד אני חושבת שההורים שלי צודקים אבל מצד שני אני לא חושבת שהם צודקים,ומצד אחד כן ומצד שני לא,ומצד אחד כן ומצד שני לא,ומצד אחד כן ומצד שני לא,ומצד אחד כן ומצד שני לא,ומצד אחד כן ומצד שני לא,ומצד אחד כן ומצד שני לא וזה כבר המון זמן נמצא לי בראש שאני צריכה להפסיק עם זה. אז החלטתי שזה העלה לי את הפיוזים וזהו,אולי אם אני אשכח מהן אז לא יהיה אכפת לי מה אנשים אומרים והצעד הראשון יהיה לפרוש מניהול הפורום,למרות שאני חוששת שיתקשו למצוא לו מנהל ואני לא רוצה שיסגרו אותו אבל אולי אז זה יוריד ממני משהו. הרי מה בסך הכל זה כבר נתן לי? כולה מפגש פורום מסכן שהיה לנו,ראיון מצ'וקמק שאף אחד לא קרא,ואיזה 2 כתבות שבהן הזכירו את הפורום בעיתון. לא רציתי שככה זה יסתיים,רציתי שכשאני אפרוש זה יהיה בטעם טוב,אבל אני ממש לא רואה את זה קורה עם כל היחס שאני מקבלת מהסביבה.
ההודעה הזאת שנכתבת כאן אינה מצריכה תגובות מצידכם,פשוט אני רוצה לשחרר ולהוציא את זה כי זה נמאס עליי. זה כ"כ שובר אותי,שהדס כנראה שצדקת
![](https://timg.co.il/f/Emo10.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo46.gif)