שחרור מכולה באופן עצמאי או סוכן מכס הגון

kloei

New member
שחרור מכולה באופן עצמאי או סוכן מכס הגון

שלום. אנחנו החלטנו אחרי 13 שנה לחזור לארץ.
למעשה אנחנו על המזוודות והקופסאות. המכולה תגיע ביום שני הבא ותצא לישראל בעוד כשבועיים. כדי להוריד הוצאות החלטנו לשלוח את מכולה דרך עמיל מכס ובארץ לארגן שוב דרך עמיל מכס את השחרור וההובלה ליעד הסופי.
השאלה שלי אם ישלמישהו מהפורום ניסיון בשחרור המכולה באופן עצמאי או לחלופין להמליץ על סוכן מכס הגון.
תודה

nevo681

New member
אמממ

אין לי מישהו ספיציפי להמליץ עליו
האם עשיתם את המשלוח דרך סוכן מקומי? האם יש לו סניף בישראל?
כל משלח מחזיק גם עמיל מכס/ סוכן שמתעסק בנושא השיחרור
תבדקו אם זה קיים במסגרת השילוח שעשיתם
במידה ולא ישנם חברות לא קטנות שאפשר לבדוק איתם (טלפונית או דרך אימייל) ולקבל הערכה
מניסיון פחות או יותר המחירים די זהים, אבל אני תמיד משווה בין 2-3 משלחים שונים, ומשחקת איתם במחיר אם מישהו ממש מצא חן בעיניי מבחינת השירות, אמינות וכו'.

אם את צריכה עוד משהו חופשי

kloei

New member
זהו שבדקתי 2—3 חברות

והמחיר די דומה אבל איך אפשר לדעת מי אמין ובעל ניסיון. לסוכן המקומי דווקא אין מישהו בארץ ולכן אני מתלבטת בין 2.

nevo681

New member
תרשמי לי את השמות

אני מכירה את חלקם כי אני עובדת איתם
אני יכולה להגיד לך שלפעמים יש פאקים גם עם כאלה שאני עובדת וסומכת עליהם, אחרי הכל כולנו בני אדם.
אבל אני אנסה לבדוק לך ולחזור אלייך עם תשובה
בין ה-2/3 שאת מתלבטת בינהם

המחירים לרוב יהיו דומים, לפעמים יש פערים שקצת משפיעים כמו 100-300 דולר וזה מה שמכריע..
בניגוד לדיעה שאומרת שמה שזול - יקר
בשוק הזה דווקא זה לא מדוייק, זה כמה נמוך הצלחת להשוות את האחרים שנתנו לך יותר גבוה... לפעמים בגלל סוכן מקומי במדינה ממנה את מייצאת או מייבאת.
אז תרשמי לי ואני אבדוק לך

Noonka1

New member
מכולה מאנגליה לישראל

הי,
מישהו בפורום הפנה אותי אלייך בנוגע למשלוח מכולה מאנגליה. אנחנו מתכננים לחזור בקרוב אחרי 10 שנים, אשמח להמלצות ותובנות!
תודה!

למעלה