שחרור על תנאי..

שחרור על תנאי..

לא ארפה , הגוף לא ייתן לי , מרגישה חולה במחלה אוטואימונית , מה שמגן ולכאורה מחסן , הוא שתוקף . מה שמרפד ושומר הוא זה שגם חונק . הנשמה שזקוקה לשחרור , מרעידה את סורגי הכלא וזועקת לצאת החוצה , לנשום אוויר ספק צח ספק ממכר. גם שחרור על תנאי יהיה ראוי . אתה הולך לשחרר אותי משם ואני הולכת להיות שוב קשורה, מהודקת , כלואה , אבל על ידך . הכלא יהפוך לכלוב של זהב. שלשלאות הברזל הכבדות יהפכו לחבלי קשירה שזורים על גופי . המלחמות הפנימיות וההתנגדויות יהפכו ל- שפוי בטוח ובהסכמה. האי נוחות והחוסר שקט יהפכו לציפייה להצלפה הבאה , לרצון לכאב מענג. ללהיטות לענג אותך , לספק אותך, לשרת אותך ולציית לך. לא רק כי דרשת אלא כי גרמת לי לרצות את כל זה, כי הרווחת את השליטה שלך בדיוק כמו שמרוויחים יושר. וזהו אדון ראוי בעיני, זה שיודע לשחרר ולכלוא שוב. כזה שנותן לנשלטת שלו ״ עבודות שירות ״ על מנת שתהיה ראויה עבורו . כזה שתמיד נמצא שם עבורה, ראשית כאדם, כחבר ובסוף כשולט. גם כשהמסע קשה והיא מתפתלת , כואבת , מתנגדת , הוא לא מוותר . הוא שם מחכה לה.. להוציא אותה, מעבדות לחירות . כי אין התמסרות עוצמתית ומתגמלת יותר מצירי לידה של נשלטת ירוקה. מאסיר שיוצא לחופשי. גן עדן של שליטה.

A לוןA

New member
מרתק

הוראות הפעלה של לביאה אמוציונלית, ככל הנראה.
אהבתי :)

למעלה