שחרור פצוע, עזרה....

D the kid

New member
שחרור פצוע, עזרה....../images/Emo101.gif

תתחדשו על הפורום. באתי מפורום שכן כי: יש לנו בגינה ציפור שחרור פצועה. היא נושכת, מסובבת את הראש חופשי,מזיזה את הרגליים חופשי וגם קצת את הכנפיים אבל היא לא יכולה לעמוד על הרגליים, ולא לעוף. פלג הגוף העליון נשמט אם מניחים אותה על הרצפה ואם היא הפוכה היא לא מסתובבת. מישהו מזה מהסימפטומים מה הבעיה? אם זה משהו זמני/ניתן לטיפול, אז נעזור לה ולא נשאיר אותה ככה. תודה, D.

באיזה אזור אתם גרים?

הטוב ביותר זה להביא אותה לגן הזאולוגי באבו כביר, שם יטפלו בה - אם תחזיק מעמד עד הבוקר. בכל מקרה, להכניס אותה הביתה לפני שחתול יטרוף אותה. אני מציע גם לפרסם בפורום רשימה של מקומות שאפשר להביא אליהן ציפרים פצועות או חולות. מי מכיר מקומות כאלה?

D the kid

New member
../images/Emo45.gif

א. הוטרינר בטלפון אמר שלא מבין בציפורים אבל נראה לו משהו בכנף
ואני חשבתי: *אם זה היה כנף אז לא סביר להניח שהיא הייתה יכולה לעמוד הרגליים!?!??!?* אבל לפחות ציין את אבו כביר (שאני לא מכיר) ואת המכון הזאולוגי ליד האוניברסיטה. מקווה שההורים יוכלו לעשות את זה מחר (אם תשרוד) כי אני לא אוכל.

שובל09

New member
כנס...

פגיעה בכנף יכולה לגרום לחוסר שיווי משקל אצל הציפור, לכן נשמע הגיוני שיש פגיעה בכנף... רק אל תשחק יותר מידי אם הציפור, שלא תיפגע יותר... יכול להיות שהפגיעה גם בעמוד השידרה, מכיוון שאתה אומר שכל האיברים החיצוניים מתפקדים...

רובנס

New member
בהוד השרון יש את דר' בן יקיר

הוא מטפל בציפורים ולא אחת לקחנו אליו ציפורים לטיפול

למעלה