שחררררר כנסי למסנג'ר איי האב סמטינג לשלוח לךךךךך ואם את כבר שם שלחי לי הודעה כי מחקתי אותך בטעותתתת
5 5cihh New member 29/8/04 #1 שחררררר כנסי למסנג'ר איי האב סמטינג לשלוח לךךךךך ואם את כבר שם שלחי לי הודעה כי מחקתי אותך בטעותתתת
D DesertRose7 New member 30/8/04 #2 או ישכחתי להגיד לך.. שלחו לי כבר את הקליפ של CAN YOU FEEL IT מישהי מהפורום של מקפליי.. אני יודעת אני ידועת.. אנ ירעה אנ ימגעילה.. אני אגואיסטית.. אני פיכסה! *הלכתי להתחבא באיזה פינה..*
או ישכחתי להגיד לך.. שלחו לי כבר את הקליפ של CAN YOU FEEL IT מישהי מהפורום של מקפליי.. אני יודעת אני ידועת.. אנ ירעה אנ ימגעילה.. אני אגואיסטית.. אני פיכסה! *הלכתי להתחבא באיזה פינה..*
5 5cihh New member 30/8/04 #3 הא? למה להתחבא..? שיהיה כי רציתי לשלוח לך אבל זה רק קישור כזה MCMC כזה יש לך ת'קליפ קליפ? כאילו קובץ מדיה? שלחי לייי
הא? למה להתחבא..? שיהיה כי רציתי לשלוח לך אבל זה רק קישור כזה MCMC כזה יש לך ת'קליפ קליפ? כאילו קובץ מדיה? שלחי לייי
D DesertRose7 New member 30/8/04 #5 תשלחו לי הודעה במסנגר [email protected] אתן מחוברות ואני אשלח לכן!! חן.. באמת לא השתמשתי בה הרבה זמן.. ועוד אחרי כל הטיפוח וההשקעה.. חבל עליה!! אני אשתדל להישתמש בה יותר!
תשלחו לי הודעה במסנגר [email protected] אתן מחוברות ואני אשלח לכן!! חן.. באמת לא השתמשתי בה הרבה זמן.. ועוד אחרי כל הטיפוח וההשקעה.. חבל עליה!! אני אשתדל להישתמש בה יותר!