שחר אבן צור - עכשיו בחנויות

Rain Star

New member
שחר אבן צור - עכשיו בחנויות ../images/Emo41.gif

היי היי אנשים! המון המון המון זמן לא כתבתי פה...ממצב? בטח אף אחד לא זוכר אותי. הו וול, לא משנה.. תהרגו אותי אם כבר כתבו את זה, אבל אני מקווה שלא.. אם כן, חן פשוט תמחק את ההודעה הזאת
בקיצור, החל מה-20/8 (אתמול) יצא אלבום הסולו של שחר.."ערומים".. ועולה 65 מרשרשים.. תבלו

מרוווןןןןןןןן ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

באמת הגיע הזמן שתכתוב גם כאן קצת! תחזור אלינו לעזאזל! ואל תדאג אתה הראשון שכתב... ו.., אני חשבתי שהו יוצא היום דווקא ה-22.8
אבל אם אתה אומר.., אז אני יקנה בהזדמנות הראשונה....

amirbilu

New member
תודה:), אגב, העטיפה ממש יפה../images/Emo26.gif

עטיפה ממש מגניבה:)

amirbilu

New member
לא, אין לי עם מי ללכת וחוגגים לי

היום יום הולדת, אז גם אם היה לי עם מי לבוא, לא נעים להבריז

fushi e

New member
הנה:../images/Emo95.gif

זה קצר אז אני יכתוב לכם
אחרי לא מעט שנים של שהות בחלק האחורי של הבמה כמתופף להקת מוניקה סקס,שחר אבן צור עושה מעשה פיל קולינס ועובר לפרונט.אבן צור,שידוע כמתופף סופר אנרגטי,חובק אלבום סולו ראשון,'עירומים'.הוא לא הצלע הראשונה בלהקת הרוק המצליחה שבודקת איך זה לבד:יהלי סובול,הסולן,כבר הוציא את האלבום 'סוס',וגם שאר החברים עסוקים בפרוייקטים צדדיים.לדעת אבן צור,זה רק מיטיב עם להקת האם,שממאנת להתפרק."כל הפרוייקטים האישיים מרעננים את מוניקה"הוא אומר."כולנו מופרים מהצד,וכל אחד מביא למיקס הזה חוויות.הלהקה כרגע בשלב של הפסקה מהופעות.נמשיך להופיע עם שלום חנוך,אבל מוניקה עצמה לא מופיעה עכשיו.אנחנו מרגישים שכל אחד רוצה להתרכז בעניינים שלו. אתה מודע להשוואה המתבקשת שכולם יעשו בין המוזיקה שלך לזו של מוניקה,מה גם שהיא די דומה? "לי זה לא נשמע כמו דיסק של מוניקה סקס,למרות שאנשים מקשרים. אני לא יודע אם אפשר לעשות את ההפרדה בכלל.מבחינתי זה מאוד שונה,אבל אני לא נחשב,כי אני בתוך זה.יכול להיות שזה יזכיר לאנשים את מוניקה.הכתיבה שלי בשנים האחרונות מאוד מושפעת מיהלי.הוא האדם שהראה לי את הקסם שבלכתוב שירים." יותר קל לצאת לשוק אחרי תקופת שפשוף בלהקה? "בהחלט.זה סוג של שפשוף .לא מוזר לי לעהוא לקדמת הבמה,כי אף פעם לא הרגשתי מאחורה,זה מעבר חד,אבל אני מרגיש טבעי". לא חסר לך התיפוף? "ממש לא,תופפתי יותר מדי בשנה האחרונה."
זייהו.

למעלה