שחר אבן צור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שאווינג

New member
שחר אבן צור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיר חבל"ז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "ערומים"!!!!!!!!!!! פשוט שיר ממכר!!!!!!!!!!!!!! אני מכורה לשיר הזה!!! יש עוד שירים שלו??????

NighTy

New member
דאמט. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

שמישהו כבר יביא לי את השיר המזדרגג הזה. אגב צריך להיות אותו במוזיקה24 כתוב באתר......

נייטי

תפתח/י את הרדיו בגלגל"צ, משמיעים אותו המון....... ונורא נורא נורא התאכזבתי ממנו... שיר ממש רע יחסית לאבנצור. יש לו יכולות הרבה יותר גבוהות. חבל שהוא מוציא אותם על מוסיקה שנשמעת ממוסחרת תחת..... מה יש שם בעצם?? פזמון חוזר על עצמו, מילים חסרות עומק, ומנגינה של 3 אקורדים?? צר לי שחר, אבל אתה יכול להרבה יותר.

one chai

New member
שיש נכון שזה לא שיר גאוני מבחינה

מוזיקלית אבל זין זה שיר חמוד, קליט כזה שאני אישית מאוד נהנית לשמוע ולשיר תוך כדי קריעת הכביש... שיר לא חייב להיות לא ממוסחר ועם שמונים אקורדים בשביל להיות שיר טוב. וזובי אני רוצה אותו לעצמי ולא להיות תוליה ברדיו!!!! |:)

חיחי... ז'וז'ו יכול לקרוע כביש??

סתאאם מסרי לו איזו נשיקה זה שיר חמוד, אבל לא יותר. ציפיתי להרבהההה יותר מזה, כי שחר הוא שוסניק לא קטן בכל הקשור למוסיקה וחבל...

המילים לא כאלו חסרות עומק...

נכון שמבחינה מוזיקלית הוא די...על הפנים אבל יש לו אימרה (אני מקווה לפחות שלזה התכוון המשורר אם לא, זה ממש עצוב) בשורות: "חבל שלכולם יש את אותם בגדים" "כמו ילדים בלי מותגים" אז זה אימרה נגד תרבות המותגים והצריכה וכל השטויות האלו. באמת העולם היה יותר נחמד ופשוט ותמים בלי המותגים התאגידיים שהחריבו את הנוער! :) זאת ועוד בספר: No Logo אולי שחר קרא והושפע? הציץ ונפגע? ותחשבו על זה...

למעלה