שחר, איפה אתה?

Adoushi

New member
דיברתי עם שחר

לפני כמה דקות. הכל בסדר, יובל גדלה. ובעזרת השם תשוחרר תוך שבוע ימים. הוא פשוט לא מצליח להגיע למחשב, רוב הזמן הם המתוקה הקטנה בבית-חולים. העיקר שיובל בסדר וגדלה.

shaharhakmon

New member
אנחנו בבית../images/Emo6.gif

כן כן היום הגדול הגיע, אנחנו שמחים ומאושרים. מחר יש לנו תור לדר' שינדלר,וכנראה שנעשה גבס לשבוע ושבוע הבא ניתוחון. חוץ מזה מחר יש לי את המבחן האחרון בתואר,ולא למדתי דקה. אוהבים את כולכם, יובל(עכשיו כבר בבית),תמר ושחר

טאניוש

New member
קולולולו ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ילדה גדולה של אמא ואבא! איזה יופי!!!! נזכרתי שגם לי יש את המבחן האחרון בתואר ביום ראשון...ואין תרוץ לא ללמוד...

Adoushi

New member
מזל טוב

וחיבוקי גדול ליובל

יא מזל טוב!!!!!

ספר ספר!!!! בשבוע שעבר היינו אצל ד"ר שינדלר, הוא חמוד מאוד טוב אתם יודעים, וגם סבלני מאוד (אבל אל תדפוק לו בדלת בזמן שהוא בודק מישהו אחר), אז הוא מקבל את הקריזה, אבל גם אז, הוא לא כל כך מאיים. זה בתל השומר? תגיד לי למה אין לך הנחות לגבי המבחן, לא נותנים לך אישור לגשת למועד ב'????, איך שלא יהיה, שיהיה בהצלחה גדולה. מחכים לתמונות מעודכנות של שלושתכם, במיוחד של יובל תהנו אורית

מזל טוב,

שמחה גדולה. איך שחר מתאקלמת בבית? איזה כיף להיות איתה גם בלילה מה? חבל"ז
איך היתה הבחינה?

מזל טוב!!!../images/Emo141.gif

באמת מאוד שמחה בשבילכם!!! תהנו מכל דקה בבית עם הקטנטונת המקסימה שלכם. ודרך אגב... בהצלחה במבחן

למעלה