שחר אתה מהפורום ? בלוג MMA חדש

תודה :)

היה לי פה שם משתמש fsm_55 אבל שכחתי את הסיסמא ועם הזמן יצא שנכנסתי לפורום הזה פחות ופחות בגלל לימודים\עבודה\בילויים :)
דה באזר באמת אתר נהדר. אני קורא ומגיב שם כבר שנים. הסיבה העיקרית שהם פנו אליי היא שהם חושבים שאתר ספורט שמכבד את עצמו מוכרח לתת יותר חשיפה לMMA.
אני אשמח אם תקראו מדי פעם ותתנו לי ביקורת בונה, אני יודע איזה מפלצות MMA יש פה.

אולי אפילו נמצא דרך לשתף פעולה. יש לי כמה רעיונות טובים ואני אשמח לעזרה ממכם.

BeniTaz

New member
כל הכבוד! בהצלחה

שגרירים מעולים יוצאים מהפורום הזה.

moriarty

New member
ניסיתי לעשות מנוי אבל ללא הצלחה

האם יש בעיה במערכת? אולי אפשר לעשות מנוי RSS?

YardenBu

New member
נקרא טוב

רק חבל על כמה מהתגובות שם. בפעם האחרונה ששמעתי מתייחס ל-mma כאלימות זו הייתה אמא שלי...

זאת הסיבה לפוסט שכתבתי

יש הרבה אנשים שעדיין חושבים שזה סוג של קרב כלבים. אותנו זה לפעמים מפתיע כי אנחנו כל כך שקועים בMMA שאנחנו לפעמים שוכחים שזה עדיין לא ענף מקובל כמו כדורגל או טניס. בתחילת השבוע שעבר פירסם רונן דורפן על הקרב ראוסי-קרמושי את הפוסט הזה: http://debuzzer.sport5.co.il/dorfan/14884
והפוסט שאני כתבתי היה סוג של תגובה לחלק מהתגובות בדיון ההוא.

בכל מקרה, אחד הדברים שאני הכי אוהב בדה באזר שלפעמים הדיון והתגובות הרבה יותר מעניינים מהפוסט המקורי.
לא מפריע לי שאנשים מגלים התנגדות, זה לגיטימי, אני רק שמח שבלוג על MMA יקבל חשיפה בדף הראשי של ערוץ הספורט.

Vizmo

New member
מסכים לגביי התגובות

בעיקרון אני עוקב באתר אחריי כדורגל אז מן הסתם את כל הפוסטים
של דורפן לגביי יונייטד שאני אוהד. הרבה פעמים נוצרים דיונים
ברמה גבוהה בתגובות ואנשים מפגינים ידע מרשים.
בתאכלס דומה לפורום שלנו פה.

danielmo1

New member
טוקבקים הם הגייס החמישי של הספורט

ושל שלל רחב של תחומים.

אנשים מפגינים בורות פעם אחר פעם וזה פשוט בלתי אפשרי לקריאה
כל הכבוד על הכתבה המרשימה, הייתה לך הגבלה של מילים? כי יש כ"כ הרבה לכתוב :)

בכל אופן עוד חשיפה עוד צעד לקראת השארת חותם ישראלי בתחום
אחלה שבוע לכולם חברים

יש הבדל בין טוקבקים לתגובות

תגובות זה כשיש דיון (כמו בפורום הזה למשל) וטוקבקים זה כשאנשים מחפשים הזדמנויות להשפריץ את הטמטום שלהם בלי לנסות בכלל להקשיב לצד השני. אין לי בעיה עם תגובות כמו של איציק, כי אני יודע שאפשר לנהל איתו דיון (אל תתנו לשגיאות הכתיב לבלבל אתכם, הוא בחור מאוד אינטיליגנט)

הייתה מגבלה של מילים. אני אמור לכתוב בין 500 ל1000 מילים, אז הפעם הסתפקתי ב600. בגלל שזה אמור להיות על בסיס די קבוע, העדפתי לשמור קצת לפעמים הבאות.

danielmo1

New member
אישית לא קראתי את התגובות

לא של איציק ולא של השאר, אבל כשכתבתי טוקבקים התייחסתי דווקא להצגת מידע שלילי ללא אפשרות וללא שימוש בעובדות

אם אדם מסויים רושם מידע נכון שמבוסס על עובדות נגד הספורט הייתי קורא להודעה שלו "תגובה" אבל כשאדם מגיע ואומר "הספורט הזה אלים, לא חינוכי ולא מועיל בכלום" (סתם דוגמה כן) אז זה טוקבק לכל דבר.

לקרוא לספורט אלים כי יש בו הצגה של אומנויות לחימה מבלי להביא עובדות למשל שבכדורגל נהרגו יותר אנשים מבMMA או שבפוטבול יש פציעות חמורות פי כמה מבMMA (גילוי נאות, בMMA מעולם לא מת לוחם, שלא נדבר על יציעים שקרסו)

בכל אופן, נשמח לעזור בכל מידע שתצטרך על מנת להביא את הספורט למפה הישראלית.

בהצלחה חביבי.

למעלה