שחר המתים

tipo2004

New member
שחר המתים

ארצות הברית בסכנת הכחדה. מגפה מסתורית הופכת את מרבית בני האדם החיים במדינה לזומבים (מתים-מהלכים) צמאי דם, כאשר כל אדם שנופל ברשתם מת, ותכף קם לתחייה בתצורת זומבי צמא דם בעצמו. בדיוק כשנראה שהכול אבוד, קבוצת אזרחים עקשנים ממדינת וושינגטון מחליטה ליטול את המושכות חזרה לידיה, ולברוח למקום מוגן-זומבים, כשבדרך הם נאלצים להשיב מלחמה שיערה באותם בני אדם לשעבר שחוסמים את דרכם לגאולה. אלא, שנראה שאלו רק הולכים ומתרבים אל מול האזרחים השואפים לחיים. העלילה מתמקדת באופן פרטני באנה (שרה פולי, 'החיים שלי בלעדיי'), אחות צעירה מוושינגטון שנקלעת למהומת האלוהים האמורה. בעוד הזומבים רודפים אחריה ברחובות, מציל אותה שוטר שחור בשם קנת' (מקיי פייפר, '8 מייל', 'שחקי אותה מותק'), שעוזר לה למצוא מחסה בקניון ענקי בעיר אברט, שם הם חוברים לניצולים אחרים. בהתחלה, נראה שהם מצאו את הגאולה, עם מלאי בלתי נדלה של אוכל וחשמל שיכול לקיימם לאורך הזמן. מה שהם שוכחים זה שלמתים יש איזשהו זיכרון קלוש לגבי היותם בני-אדם, והרי כל בני האדם אוהבים את הקניון, לא? כשהאוכל אוזל והחשמל נגמר, המתים מוצאים עוד ועוד דרכים לשבור את חומות ההגנה של הניצולים, שמתחילים לארגן את הבריחה הגדולה באמצעות הסוואת רכבי קניון למשוריינים בדרך לשדה התעופה הקרוב ומשם לאי, שעל פי השמועות טרם הגיעה אליו המחלה זה התקציר מצאתי האיזה את באינטרנט http://seret.msn.co.il/showmovies.asp?ID=1434 אם בא לכם כנסו ותיראו וגם יש שם תמונה...

tipo2004

New member
זה עוד משו שמצאתי....

המתים' הוא חידוש נוסף ללהיט אימה קלאסי (בבליל החידושים ללהיטי אימה שיצאו בשנתיים האחרונות בארצות הברית), הפעם ל'שחר המתים' של ג'ורג' א. רומירו (שהיה במקור להיט ההמשך לאימתון הקלאסי של כל הזמנים – 'ליל המתים החיים' ב-1968). הפעם מדובר גם בלהיט עם קונצנזוס רציני סביבו – המבקרים פרגנו, הקהל הצביע ברגליים (קרוב לששים מיליון דולר הכנסות בחודשיים) וכולם מרוצים. עכשיו זה נוחת אצלנו, ונותר רק לכסוס ציפורניים (או פופקורן) ולהתחפר טוב טוב במושב בקולנוע...

וואי את לא סותמת לרגע

אני הרגע נכנסתי לפורום הזה בגלל מה שראיתי בתפוז משוב ואת ממש מעצבנת שתהיי בריאה מה עובר עלייך. את כותבת ומגיבה לעצמך כי פעם ראשונה ראית את ההודעה. אם אותי זה מעצבן, שאני בכלל לא כותבת פה, אז זה בטוח מעצבן פי 452847 את חברי הפורום.

חלוש נשמתי היחידה אל תתעצבני

גמלי יש קטעים כאלו, נראה לי בפורום המורדים הייתה לי תקופה שכמו כל האלו המשעומיים פתחתי הודעה: "בנחי מושלם" איך עלו עליי, וואי זה היה ענק
.

לא מעניין אותי

מה עצבן אותך "אחושרמוטה" עכשיו סתמי כבר נמאסת... אם יש לך בעיות קחי אותם ותדחפי אותם לתחת שלך וסורי לכולם שאני מגיבה כל כך הרבה בנושא הזה חחח

hell boy1

New member
מגניייייייייייייייב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

"מאוהבת בפליפה המושלם" כנסי

כשמדברים אל מאיה שלי מדברים יפה את מבינה אותי?! תתחילי להרגע... כי מאיה הביאה משהו כדי שתוכלו להנות ממנו אז שבי בשקט כי אף אחד לא שאל אותך! את מבינה אותי? חיילת טובה... חחח

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif בואנה את תירגעי

אני יכתוב מה שבא לי אל תשאלי אני גם מבקשת ממך אישור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח NOT!

"מאוהבת בפליפה המושלם"

תשתקי לא שאלתי אותך הודעתי לך "מאמי" לכי תמצאי חיים אלק "מאוהבת בפליפה המושלם"

boolbool boy

New member
חחח יעילגת התבלבלת בפורום...?

מה את בכלל נכנסת לפה ומעירה לאנשים שסך הכול רוצים לעזור ולתת מידע..? חח.. ניראה לי הסרט הדפוק של המורידים צריך להתחיל בקרוב, תתחילי לארוז אוכל, שתיה, מצלמה, אולי תצליחי להוציא את "פליפה המושלם" מהסרט.... ד.בילית

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אנשים אני דורשת שתפסיקו../images/Emo70.gif

לפני שהשרשור יימחק

תפסיקי לחמם תמצב עוד יותר../images/Emo4.gif

את לא שמה לב שחלי (מאוהבת בפליפה המושלם) לא מתייחסת אלייך וזהו, אז תפסיקי בבקשה לקלל אותה והכל.

למעלה