שחר, יש לי שאלה קצת

שמיצית

New member
שחר, יש לי שאלה קצת ../images/Emo58.gif

אני ממש מתגעגעת ללורן.. הבנתי שבארה"ב היא עם מייקל - שידוך מדהים לדעתי.. ולשאלה - מתי היא חוזרת אלינו?

Dawn12

New member
אין לי תשובה מדוייקת

אנחנו צופים בפרקי אוגוסט 2000. לורן צפוייה לחזור לקראת סוף 2001, כלומר בעוד למעלה משנה אצלנו. היא תגיע כחלק מעלילת Glow By Jabot (זאת כנראה הדרך היחידה להחזיר דמויות אהובות
) ותשלב קו אופנה משלה יחד עם מוצרי הקוסמטיקה שלהם. אחרי זה היא תתערב בסיפור של פול (שיהיה עד אז כבר בקשר עם איזבלה). כשפול יקבל את מסמכי הגירושין מכריס הוא לא יצליח להוציא אותה מהראש שלו וייפרד מאיזבלה. בדיוק אז איזלבה תגלה כמובן שהיא בהריון ממנו אבל לא תרצה לספר לו וגם לורן שבהתחלה תאיץ בה לגלות לו - תגיע למסקנה שעדיף שהיא תסתיר את זה בינתיים. בעיקרון לורן לא תהיה על תקן של שחקנית קבועה אלא שחקנית אורחת (recurring באנגלית) וזה אומר שהיא תופיע בעלילות שכתובות למעלה לפעמים, אבל אחרי זה יהיו תקופות שלא נראה אותה ולפעמים היא תקפוץ לבקר שוב. גם היום בארה"ב כשיש לה כמה עלילות רציניות (כמו זאת שהזכרת עם מייקל) - עדיין אין לה חוזה קבוע עם הסדרה. אין לי מושג אם זה מבחירה שלה או מסיבה אחרת אבל זה המצב.

חבל מאוד כי...

לורן היא אחת הדמויות הכי אהובות בצח"מ, בעבר זה הצחיק אותי שקוראים לה במציאות טרייסי כשהאויבת הכי גדולה שלה בצח"מ בתקופה שאני התחלתי לצפות היתה טרייסי אבוט. אתם זוכרים כששתי אלה היו כמו חתול ועכבר? שתיהם התחרו על בראד, ולורן עשתה לטרייסי את המוות בגללו. היה כיף!

enicegirl

New member
אפרופו לורן...

עוד לא ממש הבנתי מה היה כשהיא היתה בצח"מ?! מישהו יכול לספר לי בקצרה על מעשיה שם? נראה שלכל הבנות כמעט היה רומן עם ג'ק! כולן נמרחות עליו, זה משהו. (אולי מקום שני אחרי ויקטור
)

Dawn12

New member
זה קצת מסובך לכתוב כאן הכל

כי לורן היתה בצח"מ 12 שנה והיו לה מלא עלילות, בעיקר עם דני, פול, סקוט ובראד. מתישהו בקרוב תוכלי למצוא באתר את סיכום עלילותיו של פול ושם תמצאי הרבה דברים שקשורים גם אליה. בקשר לג'ק - אף פעם לא היה להם ממש רומן. הם פשוט היו ידידים טובים שנהנו לפלרטט.

אבל לורן עדיין מככבת אצלך לא../images/Emo35.gif

בשתיים בלילה, אתה לא רואה אותה משתרללת עם פיליס בחגיגת הג'ינג'יות

Dawn12

New member
בטח בטח, ושכחת משהו

את כריס שעומדת בצד ונאלצת לצפות בפיליס ולורן משתרללות עם דני ופול בהתאמה.

למעלה