שחר מישראל 2010 כנס!

back again1

New member
שחר מישראל 2010 כנס!

תקשיב פרצו לי לשתי מדינות וזרקו על המדינה שלך טילים! לך תזדיין אני לעולם לא יתקוף את הברית שלך!סבבה לקחתה לי אדמה +מיפעלים על הזין שלי!! אבל החבירות שלנו הסתיימה אתה צריך לדעת שזו פריצה למדינות T שחר לך תזדיין!! שחקן אחר היה מיתאבד עלייך אים כל מה שיש גם ככה המישחק לא מעניין! אבל אני לא יבגוד ביוגב ויתאבד אל תיפנה אליי במסנג'ר! ולפורץ היקר כל הכבוד לך ממש בוגר לעשות ככה חבל שיש אנשים כמוך!! לילה טוב

hen1xc

New member
"אני לא יבגוד ביוגב ויתאבד"

תחזור בך... יוגב נותן פה תמיכה ללירן בקללות למרות שיוגב אמר בעבר שקללות על בני משפחה ימחקו הוא נותן גיבוי מלא ללירן יוגב זה בן אדם שאין לו מילה וכבוד לעצמו אז אתה תיתן לו כבוד?

Yogev1982

New member
הלוואי והיה לך רבע מהמילה שלי טמבל

אני בינתיים לא בגדתי באף אחד שהיה איתי, ולהפך. ואני לא התרפסתי, על כל אחד שרק נתן לי גישה למדינה וחצי. יאללה תן גזזזזזזזזזזזזזזז

hen1xc

New member
אל תנסה להתחנף ליוגב

לפחות תן כבוד לעצמך ואל תלקק למסכן הזה

Yogev1982

New member
אתה חושב שכולם כמוך ?

שהכל אצלהם בנוי על התחנפות (לכאלה שקיללו אותך פה בפורום ליד כולם בלי הפסקה, עיין ערך אמיר עמי ושאר ממתקים) ביום שתבין קצת מהי חברות, הן בחיין, והן המון חברויות מעבר למשחק שנוצרו פה, אז תפנה אלינו טומטום !

Yogev1982

New member
אסף אחי

שחר פנה אליי אתמול שתקפו אותו עם כמה מדינות בבדיקה זריזה שעשיתי (כי הייתי בעבודה) ראיתי שחלק מהמדינות אלה מדינות מהניהול של לירן שנגנב זאת אומרת חזי.... ולכן אמרתי לשחר, "מי שתקף אותך כנס בו חופשי" ככה שאם נתקפת ע"י שחר, זה באשמתי אחי.... סורי
תבוא אליי תקבל אדמה\כח\ניהולים מה שאתה רוצה אתה יודע

back again1

New member
יוגב

לא יכול להיות! ניכנסתי לניהול וראיתי שגם המדינה מחוץ לברית שזה אומר פרצו לי למדינה ספצפית

למעלה