חדשות טובות אני סקרנית שיהיה לו בהצלחה
ל ליאורלוין New member 17/4/11 #5 עמדות החתמה לכרטיס אד"י היי ריקי, פניתי לאד"י דרך האתר שלהם, בבקשה לפתוח עמדות החתמה בכניסה לעבודה שלי (חברת הייטק די גדולה). לצערי לא קיבלתי מהם כל תשובה. האם ידוע לך מה צריך כדי לקבל עמדה שכזו? האם יש דרך מסודרת לכך? ליאור.
עמדות החתמה לכרטיס אד"י היי ריקי, פניתי לאד"י דרך האתר שלהם, בבקשה לפתוח עמדות החתמה בכניסה לעבודה שלי (חברת הייטק די גדולה). לצערי לא קיבלתי מהם כל תשובה. האם ידוע לך מה צריך כדי לקבל עמדה שכזו? האם יש דרך מסודרת לכך? ליאור.
ס סיאפניקית אחת New member 14/4/11 #1 שחר נהרגה ביום הולדתה ה-21. איבריה הצילו 5 כל מילה מיותרת - אתם יודעים בדיוק מה עובר לי בראש עכשיו....
שחר נהרגה ביום הולדתה ה-21. איבריה הצילו 5 כל מילה מיותרת - אתם יודעים בדיוק מה עובר לי בראש עכשיו....
S sporTV New member 14/4/11 #2 ראיתי וקראתי ראיון עם אביה של שחר ז"ל, זה פשוט מרגש עד דמעות. מכל ההיבטים...
ל ללית של שלושה New member 15/4/11 #3 עצוב ומעורר הערכה אדירה לפחות המשפחה הזו יודעת שהילדה שלהם נתנה חיים לאחרים ואולי גם ממשיכה קצת לחיות דרכם. כל הכבוד להם והמון בריאות למושתלים מיכל
עצוב ומעורר הערכה אדירה לפחות המשפחה הזו יודעת שהילדה שלהם נתנה חיים לאחרים ואולי גם ממשיכה קצת לחיות דרכם. כל הכבוד להם והמון בריאות למושתלים מיכל